Cleverley az Anfielden is játszana

Tom Cleverley eltökélt szándéka, hogy jól kezdje csapata az idei szezont, ezért az Anfieldrõl is három ponttal távozna.


A Vörös Ördögök 4-1-es gyõzelmet arattak a nyitómeccs során a Swansea City otthonában, mielõtt gólnélküli döntetlennel zártak volna a Chelsea ellen hétfõn, az Old Traffordon. És miután a United kemény sorsolása a Liverpool és a Manchester City ellen folytatódik, Cleverley lelkes, hogy a lendületet az Anfielden is fenntartsa csapatával.

"Nem rossz kezdés ez, mindenki tudja, hogy nem a legkönnyebb elsõ öt mérkõzést kaptuk, de most csak a vasárnapra figyelünk" - mondta Clev az MUTV-ben. "Mindig a következõ mérkõzésünk a legnagyobb és azon leszünk, hogy elmenjünk az Anfieldre és elhozzuk a három pontot."

Amikor Tomot a United kemény szezonrajtjáról kérdezték, így folytatta: "Ezek mind nagy meccsek; olyan típusúak, amiket szeretnél játszani. Ez a Premier League és ez soha nem könnyû."

 


Az elmúlt héten Cleverley a Google+ közösségi oldalon válaszolt a világ minden tájáról feltett szurkolói kérdésekre, ám egy kérdésre túl nehéznek bizonyult: vajon a Liverpool vagy a Manchester City elleni találkozó lesz a leginkább vérpezsdítõ?

"Ez egy nehéz kérdés. Egyértelmû, hogy a Liverpool történelemmel bír, de a Manchester City meccs fontosabb, mert mindketten a bajnoki címért harcolunk. De mikor még az akadémián voltam, a Liverpool elleni találkozó volt az, amit vártál. Jó kérdés ez, nehéz rá válaszolni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!