Nem áll meg a szponzorcunami

A Manchester United a mai napon bejelentette, hogy szponzori megállapodást kötött Tajvan egyik vezetõ gumiabroncsgyártó vállalatával, a Federal Corporationnel.


A Federal egyik kulcspiacán, Oroszországban tartott bejelentés során hároméves megállapodásról számolt be a klub, amellyel a Federal lesz a Premier League bajnoki címvédõjének hivatalos gumiabroncs szállító partnere Oroszországban és Tajvanban. A bejelentés helyszíne a moszkvai Interauto Show volt, amelyet a Federal ügyvezetõ-igazgatója, Jamie Ma tett meg.

 

A tajvani illetõségû Federalt 1954-ben alapították, amely óta rohamos növekedést elérve éves szinte már 315 millió dolláros forgalmat regisztrálhatnak. A legmagasabb minõségû abroncsok elõállítására specializálódott vállalat 4x4/SUV gépjármûvek, illetve a technikai sportok, azon belül is leginkább a motorsportban érdekeltek részére készít termékeket Tajvanban és Kínában, naponta 28 ezer gumiabroncsot elõállítva.

 

 

A Federal célja, hogy új piacokat derítsen fel Ázsiában és Dél-Amerikában; emellett pedig tovább terjeszkedjen Oroszországban és a Brit Nemzetközösség területein. A következõ öt év során a Federal azon fog dolgozni, hogy növelje részesedését ezeken a területeken, és arra számítanak, hogy a Manchester Uniteddel kötött megállapodásuk segítségükre lesz abban, hogy a kulcspiacaikon növeljék márkaismertségüket.

 

"A Federal a szenvedély, az innováció és a minõség megtestesítõje, ezáltal pedig kellemes partnere a Manchester Unitednek. Egy olyan cégrõl beszélünk, amely büszke vevõi elégedettségére és arra törekszik, hogy saját területén a legjobb legyen. Ezek az ambíciók önbizalmat ad számunkra, hogy szurkolóink hasznot húzhatnak ebbõl az új és izgalmas partneri kapcsolatból. A klub majdnem 18 millió követõvel rendelkezik Oroszországban, míg a tajvani futball szurkolók harmada Manchester Unitedes érzelmû, így klubunk figyelemre méltó tömegbázishoz juttathatja el a Federal nevét" - mondta Richard Arnold, a Manchester United csoport vezérigazgatója a bejelentés kapcsán.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!