Bajnokok Ligája sorsolásra várva

Holnap, Monacoban kiderül, hogy ebben a szezonban David Moyes a Manchester United kispadján mely csapatokkal kerül szembe a Bajnokok Ligája csoportkörében.


A Grimaldi Forumon tartandó sorsoláson a 22 automatikus résztvevõ csapathoz a selejtezõkbõl továbbjutó 10 csapat fog csatlakozni, amelyeket négy kalapra osztanak, és majd ezekbõl képeznek nyolc darab négy tagú csoportot.

 

A Manchester United az elsõ kalapból várhatja a sorsolást, amely értelmében nem kerülhetnek egy csoportba a Barcelonával, a Real Madriddal, a Chelseavel, az Arsenallal, a Portoval és a Benficaval a csoportkörben. Emellett a csapat nem kerülhet szembe azonos országból származó, más kalapban lévõ csapattal sem, így a városi rivális Manchester City-t is biztosan elkerülik az európai kupaporondon az õsz folyamán.

 

 

Amint a sorsolás befejezõdik, a számítógép azt követõen meghatározza a klubok végsõ pozícióit csoportjukon belül és a hazai, illetve idegenbeli mérkõzések idõpontjait. Jelen pillanatban egyelõre csak elõzetes dátumok állnak rendelkezésre...

 

1. meccsnap: szeptember 17/18.

2. meccsnap: október 1/2.

3. meccsnap: október 22/23.

4. meccsnap: november 5/6.

5. meccsnap: november 26/27.

6. meccsnap: december 10/11.

 

A Bajnokok Ligája sorsolás pontos idõpontját, és az azt közvetítõ TV-csatornát megtaláljátok a Fõoldal TV-mûsor menüpontjában.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!