U18: United 6-1 Wolves

A Manchester United U18-as csapata mindkét félidõben hármat lõve 6-1-re elintézte a Wolverhamptont az AON Training Complex-ben.


Az akadémiai sorozat egyetlen olyan akadémiája, mely egy League One-ban szereplõ csapat utánpótlását képezi komolyabb teszt elé állította a csapatot annál, mint amit az eredménybõl következtethetnénk, a szünet elõtt remek megmozdulások jellemezték õket, azonban nem tudtak mit kezdeni a Josh Harrop vezette középpályával és James Wilson támadások során mutatott iramával, intelligenciájával.

Korán érkezett az elsõ gól Harrop révén, majd pillanatokkal késõbb Wilson talált kapufát, miután Scott Dutton kapus már verve volt az esetnél. Wilson és Harrop mindig élen járt a támadások sokán, de próbálkozásaik vagy mellé mentek, vagy a lécet súrolták, bár Dan Murray révén a vendégek is megmutatták, hogy a pályán vannak, de a fiatal játékos sem talált kaput.

Nicholas Ioannou remeklését követõen Wilson emelése kerülte el a kaput, majd a második gól egy olyan játékostól jött, akitõl nem várta senki. Callum Evans, a United szélsõ védõje kényszerítõzött Harroppal, majd lõtt a rövidbe Dutton mellett. A kapus késõbb nagyszerûen hárította Wilson próbálkozását, de Harrop passzát követõen már nem tudott mit kezdeni Ashley Fletcher lehetõségénél, így ismét a hálóból szedhette ki a játékszert.

Sean Goss lövése okozott gondot Duttonnak, majd a Wolves Peter Smith révén szépíteni tudott. Ettõl fellelkesülve Cieron Keane is kísérletezett, Kieran O'Hara kapus azonban szögletre tudta tolni a labdát.

A fordulás után hamar elillant minden remény a vendégek számára az esetleges feltámadásról, amikor Harrop centerezése találta meg Fletchert, aki közelrõl fejelt a hálóba. Jesse Devers dolgoztatta meg O'Hara kapust, mirlõtt mindkét csapat majdnem öngóllal segítette ellenfelét. Elõbb Goss szögletét védte be majdnem Dutton, majd Tom Hill beadását küldte saját kapufájára Ioannou.

Harrop továbbra is lenyûgözõen focizott, elõbb saját gólvnaláról mentett, majd Fletcher elleni szabálytalanság után megítélt szabadrúgást lõtte kapu fölé. Nem sokkal késõbb két gól is esett egy perc alatt, elõbb Evans szerelésével Goss mehetett el és tálalt a csereként beálló Ruairi Croskery elé, aki nem hibázott, majd másodpercekkel késõbb remek egyéni elfutással Wilson tette fel a koronát teljesítményére, amikor okos lövéssel vette be Dutton kapuját.

Wilson másodszor is eltalálta a kapufát, ezúttal egy perzselõ lövéssel, majd Croskery került közel ahhoz, hogy megduplázza találatainak számát, végül Demonte Redmond elõtt is lehetõség adódott, de a United 11-ese nem tudta értékesíteni azt.


U18 Premier League
Manchester United 6-1 Wolverhampton Wanderers
AON Training Complex

United: O'Hara - Evans(Reid 78.), McConnell, Ioannou, Barber - Harrop, Goss, Willock(Croskery 62.), Redmond - Fletcher, Wilson
Nem használt cserék: Henderson, Rashford.

Gólszerzõ: Harrop 6', Evans 29', Fletcher 34', 49', Croskery 74', Wilson 75' illetve Smith 39'

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!