Moyes erõsítene

David Moyes elárulta, továbbra is reménykedik benne, hogy sikerül megerõsítenie keretét, mielõtt hétfõn este bezárul a nyári átigazolási idõszak.


A Vörös Ördögök menedzsere semmire sem adott garanciát, amikor pénteken újságíróknak beszélt az Aon Training Complexben, de elmondta, hogy egyáltalán nem hagyott fel azzal a reménnyel, hogy új játékosokat szerzõdtessen a csapathoz.

 

"Nem tudom még, hogy mennyire lesz sûrû az elõttünk álló néhány nap, de az idei átigazolási piac egyértelmûen nagyon mozgalmas" - kezdte.

 

"Lehet, hogy számunkra is sûrûbb lesz a következõ pár óra, és remélem, hogy sikerül majd valamilyen sikert elérnünk, de nem tudok garanciát adni semmire."

 

Eközben amellett, hogy az idõ szorítja új játékosok szerzõdtetését illetõen, Moyes újra szembe találta magát a Wayne Rooney jövõjét boncolgató kérdésekkel. A Manchester United már a nyár elején egyértelmûen kiállt amellett, hogy a csatár nem eladó, azonban a pletykák továbbra is ott lebegnek körülötte, hogy a nyáron csapatot vált.

 

 

"Mi az elsõ naptól kezdve elmondtuk mindenkinek [az álláspontunkat], így nem hiszem, hogy ma bármit is hozzá kellene ehhez fûznöm" - tette hozzá.

 

"Wayne Rooney már számos éve a Manchester United egyik legnagyszerûbb játékosa. Õ már az Evertonnál is egy feltörekvõ, hihetetlenül tehetséges játékos volt, karriere pedig pontosan úgy alakult, ahogy arra az emberek számítottak vele kapcsolatban."

 

"Úgy éreztem, hogy nagyon jól játszott hétfõn este a Chelsea ellen, jó fizikális és ami még fontosabb, mentális állapotban van. Minden tõlünk telhetõt megfogunk tenni azért, hogy ez így is maradjon, mert szükségünk van rá, hogy jól teljesítsen. Jelen pillanatban remek formának örvend."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!