Szinte nincs sérült

David Moyes elmondása szerint csak Rafael da Silva játéka kérdéses sérülés miatt a Liverpool elleni, vasárnap sorra kerülõ derbi elõtt.


A brazil védõ még augusztus elején, a Wigan Athletic elleni Community Shielden szenvedett combizom sérülést és arról szóltak a hírek, hogy négy hónapra kidõlt a sorból, felépülése pedig sajnos nem gyorsult fel, így várhatóan nem lép majd pályára az Anfielden, ahol tavaly csodás gólt lõtt.

Ettõl eltekintve számos jó hírrel szolgálhatott a menedszer, hiszen Jonny Evans immár bevethetõ, miután elõzõ pénteken teljes meccset játszott az U21-esekkel, míg Nani és Javier Hernandez is remekül haladt a munkával az AON Training Complex-ben.

"Õszintén szólva, kevés sérültünk van, igazából csak Rafa" - mondta Moyes ma az MUTV-ben.

 

"Jonny kapott egy meccset, amit úgy éreztünk, kellett neki, mivel kihagyott egy kicsit a felkészülésbõl, mivel hol felépült, hol ismét megsérült."

 


"Nani többet edzett és egyre közelebb van a visszatéréshez, Chicharitónak a combizmával volt gond, de az utóbbi 3-4 nap során már edzett és sokkal jobban is tudta már csinálni. Szóval nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy a csapat teljes ereje elérhetõ legyen. Talán csak Rafa a kivétel, akinek kérdéses a játéka."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!