Ando játszana az Anfielden

Anderson szerint az Anfield egy olyan stadion, amely a legjobbat hozza ki a játékosokból és reméli, hogy a Unitedet inspirálni fogja ez.


A brazil középpályás maga is bemutatott néhány remek teljesítményt a Mersey-partiak otthonában és eltökélt, hogy a leújabb párharc során is pályára léphessen.

"Mindig élvezem az anfieldi meccseket. Olyan pálya ez, ahol jól teljesítettem. Olyan stadion, ahol a szurkolók nagyon közel vanna hozzád, ami inspiráló és hatalmas erõt ad. Nagyszerû hangulatú meccs ez."

"A Liverpool egy jó csapat remek játékosokkal, [Philippe] Coutinho jól kezdett náluk. Tudjuk, hogy mindig jól kell teljesítenünk ellenük."

Brendan Rodgers csapata kiválóan kezdte a szezont, hiszen eddigi három mérkõzésükbõl mindhármat - két bajnoki és egy Capital One Cup meccset - megnyerték. Bár a Manchester City és a Chelsea tûnik a United legnagyobb riválisának a bajnoki cím sorsát illetõen, a Vörös Ördögök és a Pool közti rivalizálás ismét a legerõsebb szintre emelkedett. Anderson szerint ez a párharc mindig nagy lesz a United számára, de ragaszkodik ahhoz, hogy a Unitednél minden egyes mérkõzés nyomással és elvárásokkal teli.

 


"Tudom, hgy az emberek a nagy mérkõzésekrõl beszélnek, de õszintén szólva, a Manchester Unitednél minden egyes meccs nagy. Keményen kell dolgoznod, mert mindenki nyerni akar ellened."

"Persze a Liverpool mindig fontos meccs. Hatalmas történelme van már a két klubnak. Mindannyian nagyon várjuk már."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!