Kagawa megkapja az esélyt

David Moyes ígéretet tett arra, hogy Shinji Kagawa és Wilfried Zaha is megkapja majd az esélyt az elkövetkezendõ hetekben.


A Manchester United menedzsere a visszatérõ Javier Hernandezt is köszönti a fedélzeten, akinek erõnléti állapotát még meg fogják vizsgálni a Liverpool elleni találkozó elõtt.

Kagawa a Chelsea ellen csak a kispadon ült, míg Zaha még ott sem kapott helyet azt követõen, hogy mindketten jól teljesítettek a felkészülési szezonban.

"Nem nyílt alkalmam arra, hogy más dolgokat megnézzek" - magyarázta a menedzser. "A játékosok ugyanazon csoportjához kellett ragaszkodnom, ezzel kellett gazdálkodnom."

 


"Shinji késõbb tért vissza és ez volt a legnagyobb probléma vele. Még egy hét szünetet kellett adnunk neki azt követõen is, hogy Japánban játszott."

"Wilf még ismerkedik ezzel a szinttel, mi boldogok vagyunk azzal, amink van. Bízom abban, hogy használhatom õket, ahogy haladunk elõre. Hernandez edzett az utóbbi néhány napban és bevethetõ lehet vasárnapra. Már nem érez fájdalmat a combizmában és már csak maga a játék hiányzik neki."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!