Flecher nem tudott felépülni

A Manchester Unitednek többek között Darren Fletcher nélkül kell majd felállnia a holnapi Blackburn Rovers elleni bajnokin, miután a középpályás nem tudott felépülni bokasérülésébõl.


A skót középpályás már a hétközi, Rangers elleni Bajnokok Ligája mérkõzést is kihagyta problémája miatt, de a csapat orvosi stábja abban reménykedett, hogy a hétvégére bevethetõ állapotban lehet már.

 

Sajnos azonban a hazája válogatottjában kapitányi tisztséget betöltõ saját nevelésû játékos nem tudott megfelelõ erõnléti állapotba kerülni, így nem lehet a pályán a Blackburn Old Traffordi vendégjátékakor.

 

 

Tovább problémát jelenthet Sir Alex Fergusonnak a középpályán Paul Scholes, aki ágyéhúzódást szenvedett a Rangers ellen, így valószínûleg az õ játékát nem kockáztatják meg.

 

Ennek megfelelõen könnyen lehet, hogy a brazil válogatott Anderson rögtön a kezdõcsapatban találja magát, miután a hétközben csereként sikeresen visszatért sérülésébõl az Ibroxban.

 

Emellett újra a védelemet erõsíti majd Nemanja Vidic, és Rio Ferdinand is, akik pihenõt kaptak a skót bajnok elleni szerdai mérkõzésre, amely során a csapat bebiztosította továbbjutását a legjobb 16 közé. 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!