Youngot nem zavarja az ellenséges fogadtatás

Ashley Young szerint a Manchester Unitedet nem félemlíti meg az Anfield-i szurkolók reakciója, amikor vasárnap a Mersey-parti õsi riválisukhoz látogatnak.


A bajnokok mindig heves fogadtatásban részesülnek a Merseyside intenzív versengésének köszönhetõen, mely a két klub szurkolótábora között alakult ki a történelem során.  Azonban ezen a hétvégén még hevesebb hangulat várható az összecsapáson, amikor is az õsi riválisokat, a városi riválisok egykori edzõje David Moyes vezeti ki az Anfield közönsége elé.

 

Ennek tudatában Young szerint a mérkõzés, az eddigieknél is hevesebb szurkolói reakciók közepette zajlik majd, de a szélsõ meg van arról gyõzõdve, hogy csapata teljesítményét, ez nem fogja negatívan befolyásolni. Sõt még inkább ösztönzi majd társait, hogy gyõzelemmel zárják le a találkozót.
 
"Azt hiszem, a fõnõknek egy különleges kihívást jelent ez a mérkõzés, de biztos vagyok abban, hogy tökéletesen fogja majd kezelni ezt a helyzetet" -mondta Young a  MUTV-nek.
 
"Õ már az Everton menedzsereként is megszokhatta a rivális csapat szurkolóinak fogadtatását, így nem fog rá újdonságként hatni, hogy mi történik a lelátón. Ahogyan mi, õ is tökéletesen ki tudja zárni a külsõ körülményeket. Csak arra fogunk koncentrálni, hogy mi történik apályán és hagyjuk hogy a futball beszéljen helyettünk. 
 
 
Jól kezdték a szezont és nyilván nem akarják, hogy ez megszakadjon, de mi ezzel nem foglalkozunk, csak a saját feladatunkra fogunk összpontosítani. A két elsõ játékunk alatti jó teljesítményünkre építve, biztos vagyok abban, hogy képesek vagyunk elhozni az Anfieldrõl a három pontot.
 
Young szereplésére nagy esély van  Brendan Rodgers gárdája ellen, a Chelsea elleni produkcióját követõen. Ráadásul a szélsõ jól ismeri Daniel Sturridge játékát a válogatottból. Az egykori Manchester City akadémia végzõse jó formában van, eddigi három mérkõzésén négy alkalommal sikerült gólt szereznie.  
 
"Én már játszottam vele a válogatottban, õ egy nagyon tehetséges játékos" - magyarázta Young. 
 
"Nagy fenyegetést jelent, ha pályára lép, ahogyan ezt már meg is mutatta tavaly az Old Traffordon. Képes megváltoztatni a játékot, ha lehetõséget kap a szereplésre.
 
"Pontosan tudjuk, hogy van több jó játékos az ellenfél csapatában, olyanok, akik eldönthetik a meccseket, de nálunk szint úgy, és pontosan ez az amiért az Anfieldre megyünk vasárnap, hogy megnyerjük a meccset.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!