Moyes elégedett a teljesítménnyel

A Liverpooltól elszenvedett kiábrándító vereség ellenére David Moyes rendkívül elégedett volt csapata teljesítményével.


A világbajnoki selejtezõk miatti szünet elõtt, a Liverpool sorozatban megszerzett harmadik gyõzelmével felkapaszkodott a Barclays Premier League tetejére, míg a Unitednak három vegyes eredménye van, egy gyõzelem, egy döntetlen és egy vereség.

 
"Szerintem a kezdetektõl fogva jól játszottunk" -mondta Moyes.
 
"Ajándékoztunk nekik egy kellemetlen gólt az elsõ percekben, de ezt leszámítva, talán ez volt az eddigi legjobb teljesítményünk az idei szezonban."
 
"Egyszerûen nem jött össze az a bizonyos utolsó mozzanat ami lehetõvé tette volna, hogy gólt szerezzünk. Hosszú szakaszakon keresztül domináltuk a mérkõzést anélkül, hogy az utolsó passzt vagy átadás megcsináltuk volna, amikor meg ezek is összejöttek valamiért nem tudtunk élni velük."
 
"Ez nem azért van mert üldöztük volna az eredményt. Az is biztos, hogy nem azért volt mert rengeteg támadójátékosunk volt a pályán annak érdekében, hogy mindenféleképpen gólt szerezzenek. Szerintem azért volt ez mert Rooney nem állt a rendelkezésünkre egy sérülés miatt, és azzal is tisztában vagyok, hogy néha egy-egy jó egyéni megoldás is hiányzott."
 
 
"A Liverpoolnak nagyon kevés helyzete volt. Két szabadrúgásuk volt a tizenhatoson kívülrõl, Steven Gerrardnak volt egy kapuralövése és a hosszabításban is volt egy lehetõségük. Egy megoldható helyzetnél elveszítettük a labdát és ebbõl lett az a szöglet amit gólra váltottak. Ez nagyon kiábrándító, de ezzel a hibával a játékosok is tisztában vannak."
 
A kemény kezdés egyelõre nagy tesztnek bizonyul a Vörös Örögök számára és még a manchesteri derbi is ott lebeg a szemük elõtt.
 
"Gondoltam, hogy nem lesz egyszerû a mai nap" - magyarázta Moyes.
 
"Ha Sir Alex ülne itt, neki se lenne egyszerû megoldani ezeket a mérkõzéseket. Kétségtelenül, ez egy hatalmas találkozó mind a két csapat számára, és a Chelsea elleni meccs se volt könnyû."
 
"Nem tudtunk annyi pontot szerezni ezen a három mérkõzésen mint amennyit szerettünk volna, de azt megmutattuk, hogy remek formában vagyunk. Talán egy kicsit igazságtalan is, hogy nem feljebb helyezkedünk el a tabellán."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!