Fellainit üdvözli Moyes

David Moyes és Marouane Fellaini is exkluzív interjút adott az MUTV-nek pillanatokkal azt követõen, hogy végbe ment a hatalmas belga középpályás átigazolása. Ezúttal a menedzser szavait olvashatjátok.


Ez a második alkalom, hogy leigazolod Marouane Fellainit. Milyen tulajdonságokat hoz õ a Manchester Unitedbe?
Számos különféle tulajdonságot. Õ egy remek labdarúgó nagyon jó technikával. Képes gólokat szerezni és a középpálya számos pontján bevethetõ. Úgy vélem, ez az a terület, amit mindenki úgy gondolt, hogy meg kell erõsítenünk. Különbözõ meccseken más lehetõséget ad majd nekünk. Fiatal még, aki javul. Számomra a Premier League egyik legjobb középpályása õ az utóbbi pár szezon alapján. Ha olyan csapathoz igazolhat, mint a Manchester United és fejlõdni tud, azzal reményeink szerint egy igazán kiváló játékos lesz a kezünkben.

Biztos vagy abban, hogy szárnyalhat az Old Traffordon?
Igen. Úgy vélem, mindenkinek meg kell adni a lehetõséget, biztos vagyok abban, hogy élni fog vele. Tehetséges srácnak tartom, aki nagyon jó mentalitással dolgozik, nagyon profi. Nagyon várjuk már, hogy meglássuk, hogyan is teszi a dolgát.

A legjobb posztján számolsz vele, vagy különbözõ módokon segíthet majd a csapatnak?
Az évek során számos módon segített nekem. Feljebb tolva is játszhatott, ha erre volt szükségünk, a csatár mögött, de védekezõ, labdaszerzõ középpályás pozícióban is szerepelt. A pálya közepén minden helyzetben remekül megállja a helyét. Határozottan úgy gondolom, ez az a poszt, amire az emberek azt mondták, hogy szûkösen vagyunk, mert például Paul Scholes visszavonult vagy Darren Fletcher most még nem térhetett vissza. Éreztem, hogy meg kell erõsödnünk ott és örülök, hogy megszereztük õt.

 


A szurkolók láthatták õt, ahogyan Everton mezben számos gondot okozott nekünk. Szerintem most megkönnyebbülhetnek, hogy nálunk van.
Tudom, hogy nem az a játékos, aki ellen játszani akarsz, mert vészterveket kell készítened miatta. Számos olyan képességgel bír, amivel mások nem. Más dolgok is vannak még, de biztos vagyok, hogy azzal a minõséggel, amivel rendelkezik nagyon jó játékosa lesz a Manchester Unitednek.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!