Evans elismerte csalódottságát

Jonny Evans, a Manchester United védõje elismerte, hogy számára az elmúlt hat hónap igazán csalódást keltõ idõszak volt.


A 22 éves észak-ír bekk megbízható és egyben biztos teljesítményt nyújtott a szerdai Rangers elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen, azt követõen, hogy a szezon elején eléggé ingadozó produkciók jellemezték játékát.

 

Ezzel egy lépést tett elõre ahhoz, hogy újra a legjobb formáját nyújtsa, amely okán az elõzõ szezonban a Vörös Ördögök harmadik számú belsõvédõje volt Nemanja Vidic és Rio Ferdinand mögött.

 

"Nem tudom, hogy miért nem tudtam jól teljesíteni a szezon elején" - kezdte a válogatot védõ.

 

"A múlt évben minden más volt, hiszen sokkal fontosabb szerep hárult rám a sok sérülés miatt."

 

"Az elmúlt hat hónapban közelében se voltam a legjobb formámnak. Azóta meghoztam a magam döntéseit, és úgy gondolkozok, hogy 'soha többé nem akarom átélni azt, amit a múltban'."

 

"Megpróbáltam nem túl sokat agonizálni a múlton. Most már túl léptem rajta, abban a reményben, hogy minden a jó irányba változik majd."

 

 

A Manchester United a Bajnokok Ligája idei kiírásában még nem kapott gólt, és a Valencia elleni utolsó csoportmérkõzésen nyilván azzal a céllal lépnek majd pályára, hogy rekordot döntve kapott gól nélkül hozzák le a csoportkört.

 

Evans úgy hiszi, számára Sir Alex Ferguson támogatása meghatározó jelentõségû, még akkor is, ha ebben a szezonban a nyári igazolás, Chris Smalling mögé szorult a védõk rangsorában.

 

"Nem úgy gondoltam a Rangers elleni meccsre, hogy ezzel újra bejátszhatom magam a csapatba, mert a menedzser mindig is hitt bennem, ami nagyon fontos számomra" - tette hozzá.

 

"Az egész csak azon múlik, hogy visszatudom-e nyerni az önbizalmamat."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!