Moyes izgatott az európai szereplés miatt

Miután kiderült, hogy a Manchester United milyen csapatokkal fog megküzdeni, David Moyes bevallotta, hogy alig várja már, hogy elkezdõdjön a Bajnokok Ligája


A Vörös Ördögök az A csoportban fognak szerepelni a Shakhtar Donetskel, a Bayer Leverkusennel és a Real Sociedaddal. Ez egy olyan csoport ami miatt a menedzser mérsékelten boldog lehet, de tisztában van azzal a veszéllyel amit a spanyolok jelenthetnek, ugyanis a tavalyi szezonban, minden odds ellenére negyedikként végeztek a La Ligában.

 
Moyes meg is könnyebbült amiatt, hogy elkerülték az úgynevezett "halálcsoportot", amikor látta, hogy egykori klubját, a Celticet, olyan óriásklubokkal sorsolták össze mint a Barcelona, az AC Milan vagy az Ajax.
 
"Rendben volt a sorsolás" - fejtette ki véleményét a menedzser, az AON Edzõközpontban tartott szokásos heti sajtókonferencián.
 
"Szerintem az utolsó csapat, a spanyol Sociedad egy kicsit kellemetlen. Általánosságban nézve, sokkal nehezebb dolgunk is lehetne, mint például a Celticnek - nekik igazán kemény csoportjuk van."
 
"Élvezetes volt végignézni a sorsolást, a részvétel pedig szintúgy egy remek dolog és már alig várom, hogy elkezdõdjenek ezek a mérkõzések. Az út Doneckbe nagyon hosszú és az ottani meccs sem lesz egyszerû, de remélem, hogy az utazás nem lesz olyan vészes és ebbõl tudunk majd profitálni."
 
 
Moyes elmondta a MUTV-nek, hogy élvezni fogja a csoportmérkõzéseket és megpróbálja majd azokat a tapasztalatait is felhasználni, amit még az elõzõ klubjával, az Evertonnal szerzett a rájátszások alkalmával, utána pedig azt is feltárta, hogy mi alapján fognak felkészülni minden egyes mérkõzésre.
 
"Azt mondják, hogy még nem szerepeltem a Bajnokok Ligájában, pedig szerepeltem, csak még akkor, mielõtt elkezdõdtek volna a csoportmérkõzések. Ebbõl kifolyólag már alig várom, hogy elkezdõdjön ez a sorozat. Néhányszor az Európa Ligában is tevékenykedtem, ami természetesen egy jó dolog, de meg se közelíti a Bajnokok Ligáját."
 
"Mindent elfogok követni, hogy a rendelkezésemre álló idõ alatt feltérképezzem azokat a csapatokat akik ellen játszani fogunk, megpróbálom megnézi õket olyan gyakran amennyire csak tõlem telik és felkészülni belõlük, hogy mire elérkezünk a mérkõzésekhez, a lehetõ legjobban fellegyünk készülve."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!