A United fizet mindent Fellainiért

Az Everton tagadta azokat a híreszteléseket, miszerint Marouane Fellaini vételárából 4 millió font a játékos zsebébõl vándorolt volna a kasszájukba.


Amint a füst felszállt Marouane Fellaini utolsó pillanatban való megszerzésével kapcsolatban a Manchester Unitednél, számos újságban megjelent, hogy Fellaini közbeavatkozására volt szükség ahhoz, hogy az ügylet létrejöjjön.

 

Egyes információk szerint a belga középpályás átigazolási kérelme megspórolt az Evertonnal 4 millió fontot a játékos bónusz kifizetéseibõl, így elfogadhatták a United 23.5 millió fontos ajánlatban, amely pontosan ugyanannyi, mint a játékos már lejárt kivásárlási ára volt.

 

 

Azonban az Everton kommunikációs igazgatója, Alan Myers tagadja ezeket az állításokat, hangsúlyozva, hogy a Fellainiért kifizetett 27.5 millió font csakis kizárólag az Old Traffordról érkezett.

 

"Azoknak, akik kérdezik: Nem Felli fizetett 4 millió fontot az átigazolási árából! A vásárló klub fogja kifizetni a 27.5 millió fontot" - írta Myers saját Twitter mikroblogján.

 

Úgy tudni, hogy Fellaini vételára 26.5 millió fontot és 1 millió font bónuszt tesz ki, így nem véletlen, hogy az Everton az átigazolási idõszak utolsó napjá megtudta szerezni James McCarthy-t végleg, Romelu Lukaku-t, és Gareth Barry-t pedig kölcsönbe.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!