Herrera felfedi az igazságot

Ander Herrera számára nagyon csábító volt a Manchester United érdeklõdése, de állítása szerint soha nem egyezett meg arról, hogy az angol bajnoki címvédõhöz igazol.


A Manchester United csak Marouane Fellaini-t tudta felmutatni, mint az átigazolási idõszak utolsó napjának fogása, miután órákkal a zárás elõtt az Athletic Bilbao játékmestere, Ander Herrera megszerzéséért folyó tárgyalásaik zátonyra futottak.

 

Herrera képviseletét mindvégig ügyvédje látta el a saga során, aki szemtanúja volt, amint három ügyvéd a Manchester United képviseletében a Spanyol bajnokság fõhadiszállására látogatott - kétségtelenül amiatt, hogy kifizessék a játékos szerzõdésébe foglalt 31 millió fontos kivásárlási összeget.

 

A Vörös Ördögök vezetõsége késõbb azt állította, hogy õk nem ismerik a fentebb említett triót, és a az angol idõ szerint este 11 órás határidõ elõtt nem sikerült nyélbe ütni a baszk játékos szerzõdtetését.

 

Herrera most egy sajtótájékoztató keretében elmondta, hogy a három ügyvéd nem is az õ képviseletét látta el az ügy során, és az egyezkedésben nem jutottak el addig, hogy a személyes feltételekrõl egyeztessenek.

 

 

"Szerintem a Unitednek valószínûleg meg kell majd válaszolnia néhány kérdést" - kezdte.

 

"Ahogy a klubom elnöke is mondta, az egyetlen lehetõség a szerzõdésemben foglalt kivásárlási összeg kifizetése volt a megszerzésemre. Nekem egyszer se mondták, hogy a United kifizetné ezt. Nem történt megegyezés sem az én, sem pedig az ügyvédem részérõl a Manchester Uniteddel."

 

"Én csendben voltam az ügy kapcsán, mert a legfontosabb dolog a Real Madrid elleni vasárnapi mérkõzés volt számomra. Most pedig itt vagyok, nincsen semmi problémám, tudom az igazságot."

 

"Továbbra is megpróbálom kimutatni az elkötelezettségemet a klub felé, ahogyan azt teszem is az elsõ olyan naptól elkezdve amióta ide tartozom. Én csak a magam nevében beszélek. Más ügyekben nem. A klub megerõsítheti, hogy az én viselkedésem nem hagyott maga után kivetnivalót."

 

"Nagyon kecsegtetõ dolog látni, hogy a világ egyik legnagyszerûbb klubja, mint amilyen a United, ajánlatot tesz értem, de én személyesen nem beszéltem és egyeztettem a Uniteddel."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!