Zaha és Keane gyõztes csapatban

Anglia U21-es válogatottja lejátszotta elsõ meccsét az új edzõ, Gareth Southgate irányítása alatt és gyõzelemmel zárta a találkozót Moldova ellen, amin Michael Keane és Wilfried Zaha is pályára lépett.


A két Vörös Ördög végig a pályán volt Madejski Stadiumban lejátszott európa-bajnoki selejtezõn, ahol a 'háromoroszlánosok' a meccs nagy részét uralták, de a debütáló Saido Berahino 12. percben szerzett kiváló gólja után a hazaiak elpazarolták helyzeteiket.

Mindazonáltal Zaha teljesítménye igen lenyûgözõ volt és a jobb szélen játszva folyamatos terror alatt tartotta a moldáv védelmet, kihasználva sebességét és cseleit.

Eközben a másik végen Michael Keane csendes estén van túl és örült annak, hogy kapott gól nélkül lehozták a találkozót, melyen kevés támadást kellett meghiusítaniuk.

Gareth Southgate a meccs után elmagyarázta, miért is volt elégedett a fiatalokkal: "Úgy vélem, amit kértünk tõlük, azt elvágezték. A széleken akartuk erõltetni a játékot és ezt meg is tettük. A legtöbb helyzetünk így alakult ki és az edzésekrõl átvittük a pályára azt, amit gyakoroltunk, ami nagyszerû volt. Labdatartás szempontjából is kézben akartam tartani a meccset és már csak a tizenhatos körül kell megtalálnunk a pontosságunkat."

 


A csütörtöki találkozón sajnos a United többi fiatalja - Tom Thorpe, Nick Powell és Jesse Lingard - nem lépett pályára. Õ most abban reménykedhetnek, hogy hétfõn, Tamperében szerepelhetnek Finnország ellen.

Eközben Rietiben Marnick Vermijl végigjátszotta a belgák Olaszország elleni összecsapását, melyen Belgium igen imponáló, 3-1-es sikert aratott. A fiatal védõ most az északírek elleni, hétfõi meccsre figyelhet, mielõtt visszatérne a Nijmegenhez, ahol kölcsönben szerepel a szezon teljes részében.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!