Zaha és Keane is pályán volt

A Manchester United két játékosa, Wilfried Zaha és Michael Keane pályán volt hétfõn az angol U21-es válogatottban és hozzásegítették csapatukat ahhoz, hogy megmentsenek egy pontot Finnországban.


A Vörös Ördögök szélsõje hozta össze az egyenlítõ találat elõtti helyzetet, amikor lapos beadását a West Brom csatára, Saido Berahino értékesítette a 67. percben. A házigazdák már az elsõ negyedóra végén vezetést szereztek Moshtagh Yaghoubi révén és úgy tûnt, növelik elõnyüket az UEFA U21-es európa-bajnoki selejtezõsorozat 1-es csoportjában. Azonban a háromoroszlánosok jobbak voltak a találkozó végéhez közeledve és ha Andre Wisdomot nem állították volna ki az egyik finn csereember, Loorents Hertsi elleni szabálytalansága miatt, talán jobb eredményt is elérhetett volna a vendég gárda.

 


Gareth Southgate átszervezte csapatát, feláldozta Zahát és helyére egy újabb védõt, Eric Diert hozta be. Eközben Keane végig a pályán volt a meccsen. Az egy pont azt jelentette, az angolok négy pontot zsebeltek be az elsõ két mérkõzésükön, míg a finnek nyolc egységnél járnak négy találkozót követõen.

Az este késõbbi szakaszában Marnick Vermijl is pályára lépett, ráadásul végig is játszotta a belgák meccsét, amelyen a hazaiak 1-0 arányban legyõzték az északíreket, ezzel három selejtezõ után még mindig 100 százalékosan állnak a 9-es csoportban.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!