Anderson készen áll

Miután keményen dolgozott a felkészülési szezonban, Anderson úgy véli, készen áll arra, hogy David Moyes csapatát erõsítse.


A brazil középpályás rendszeresen szerepelt az AON által támogatott felkészülési túrán, majd a padról állt be a Swansea City elleni bajnoki nyitányon. Miután azt követõ két mérkõzésen csak a padot koptatta, a 25 éves játékos azon igyekszik, hogy a Premier League-be feljutott Crystal Palace ellen szerepet kapjon szombaton.

Az Inside Unitednek adott exkluzív interjúban a középpályás idei céljairól beszélt és kijelentette: "Csak annyi meccset akarok játszani, amennyit csak tudok. Remélni tudom, hogy elkerülnek a sérülések."

"Keményen edzettem az edzõpályán és a konditeremben is, a kondíciómon dolgoztam. Elégedett vagyok azzal, ahogy a dolgok alakulnak és ha a menedzsernek szüksége van rám, én készen fogok állni."

"Többet futottam, ami segített az erõnlétemen. Portugáliában a fizioterapeuták is rengeteget segítettek, mint ahogy minden edzõ a Unitednél. Keményen dolgoztam saját magamon, erõsítettem a térdemet, keményen dolgoztam az edzésen."

 


"Az étkezésem és alvásom is remek volt, miközben szabadnapjaimon is jöttem edzeni, hogy többet dolgozzam. Mindez igazán sokat segített nekem és ngyszerûen érzem magam."

Az interjú során Anderson megismételte vágyát, miszerint szeretné, ha elkerülnék a sérülések, ezáltal valódi hatást tudna gyakorolni a bajnoki cím megvédéséért folyó szezon során.

"Úgy gondolom, nagy szezon ez számomra. Mindenki számára. De nem akarom ez hangoztatni, hogy aztán megint jöjjön egy sérülés. Máskor is jól kezdtem a szezont, játszottak hat-hét meccset, majd megsérültem."

"Majd a szezon végén elmondom, ha nagy szezon volt számomra."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!