15 éves az MUTV

1998 szeptember 10-én elsõ alkalommal közölt mûsort a klub hivatalos televíziós csatornája, az MUTV. A klub, az ITV és a Sky által közösen indított csatorna elsõ volt a világon a maga nemében, amelyet aztán számos más klub tévéadója követett.


Az MUTV immár 15. születésnapját ünnepli, ráadásul már csak és kizárólag a Manchester United tulajdonaként. Az MUTV továbbra is a világ vezetõ klubtévéje, hiszen több, mint 8,5 millió elõfizetõje és 30 milliónál is több rajongója van világszerte.

Az MUTV büszkélkedhet arra, hogy elsõként szállítja a híreket a Unitedrõl, köszönhetõen a klubhoz, személyzethez és játékosokhoz való páratlan hozzáférésnek. Dwight Yorke érkezésétõl - azon a héten igazolt a klubhoz, amikor elindult az MUTV - a legújabb igazolás, Marouane Fellaini elsõ, exkluzív interjújáig az MUTV minden nagy játékost bemutatott a szurkolóknak, aki a Unitedhez igazolt.

Az indulás óta az MUTV követte a csapatot egész Anglián át, Európában és világszerte, miközben a klub 18 trófeát gyûjtött be a, köztük kilenc bajnoki címet, két Bajnokok Ligája elsõséget, két FA-kupát, három Ligakupát, egy FIFA Klubvilágbajnokságot és egy Interkontinentális kupát.

 


Az évek során a csatorna egyedülálló betekintést nyújtott a játékosok életébe a múltban és jelenben is, közelebb hozva a Unitedet a szurkolók számára, mint valaha is lehettek elõtte. Dokumentumfilm-sorozatok, mint a 'When the Floodlights Fade', vagy olyan mûsorok, mint Rio Ferdinand túranaplói új perspektívát jelentettek abban, hogyan tud egy klub a drukkereihez csatlakozni.

Miközben az MUTV belép 16. életévébe, a jövõ igen fényesnek tûnik több vadonatúj programmal, mint ami valaha is volt, nagyobb hozzáférést biztosítva a csapathoz, miközben élõ U21-es és U18-as meccsközvetítéseket és más egyéb mûsorokat is láthat a nézõ.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!