Válogatott Vörös Ördögök: Remek este

A legtöbb manchesteri játékos kellemes estén van túl válogatottjával, talán Robin van Persie örülhetett leginkább, aki ismét villogott a nemzeti csapatban.


Miután pénteken az õ góljával egyenlített Hollandia az észtek ellen, van Persie kedden duplázott, ezzel nyert 2-0-ra csapata Andorrában és kijutott a jövõ évi világbajnokságra.

Eközben Tom Cleverley és Ashley Young a padról beállva segítette Angliát, mely gólnélküli döntetlent ért el Ukrajnában. Young egy óra játék után váltotta Jack Wilshere-t, Tom Cleverley pedig a megsérülõ Theo Walcott helyett lépett pályára az utolsó néhány percre. Michael Carrick és Chris Smalling csak a padon ült, míg Danny Welbeck sárga lapok miatt kihagyta ezt az összecsapást.

Jonny Evans számára azonban csalódást keltõ este volt a tegnapi, hiszen Észak-Írország 3-2-re kikapott Luxemburgban. Ez a gyõzelem a törpeállam világbajnoki selejtezõs történelmének csupán negyedik gyõzelme volt, köszönhetõen Mathias Janisch góljának, mely a találkozó végén született.

Patrice Evra a kispadon ült végig, onnan nézhette, ahogy a franciák hátrányból fordítottak Fehéroroszországban. A gallok kétszer is hátrányba kerültek, de végül 4-2-re nyertek - a negyedik gólt a United korábbi fiatal játékosa, Paul Pogba szerezte.

 


La Pazban Antonio Valencia végigjátszotta a Bolívia-Ecuador találkozót, mely 1-1-es pontosztozkodással végzõdött, míg a nap korábbi szakaszában Shinji Kagawa góllal vette ki részét Japán 3-1-es sikerébõl, melyet barátságos meccsen Ghána ellen ért el.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!