Hernandezék veszélyben

A mexikói válogatott öt nap alatt második alkalommal kapott ki és egyre nagyobb veszélybe kerül világbajnoki kvalifikációja.


Az 'El Tri' Columbusban szenvedett 2-0-ás vereséget az Egyesült Államoktól. Chicharito végig a pályán volt, de nem tudta növelni 35 eddigi válogatott gólját.

Az USA - ahogy Chris Woods kapusedzõként dolgozik - ezzel a gyõzelemmel biztosította helyét a vébén a CONCACAF zónából, akárcsak Costa Rica.

Mexikó - melynek szövetségi kapitányát, Jose Manuel De La Torrét a Honduras elleni vereség után menesztették elõzõ héten - ötödik helyre csúszott vissza, három ponttal lemaradta a még biztos harmadik helytõl, ahol jelenleg Honduras áll, valamint rosszabb gólaránnyal a negyedik Panama mögött.

 


Chicharito csapata csupán négy gólt lõtt nyolc selejtezõje során, de a jövõ havi két mérkõzéssel - otthon Panama, idegenben Costa Rica ellen - még biztosíthatják, hogy ne történjen meg az, ami 1990-ben történt meg legutóbb, miszerint nem jutottak ki a világbajnokságra. Ha a negyedik helyen végeznek, Új-Zélanddal kell játszaniuk pótselejtezõt.

Nani szintén végig a pályán volt, azonban a portugálok 3-1-re kikaptak Brazíliától az Egyesült Államokban rendezett összecsapáson, míg Angelo Henriquez csak a padról figyelhette Chilét, ahogy Genfben 2-2-es döntetlent ér el Spanyolország ellen.

Miután 1-0-ás félidei hátrányt követõen Franciaország megfordította a találkozót és 4-2-re legyõzte Fehéroroszországot, a Bayern München szélsõje, Franck Ribery arról beszélt, hogy a gallokat Patrice Evra - aki a meccsen nem játszott - félidei beszéde inspirálta, ennek hatására sikerült gyõzniük.

"Kissé furcsa volt a mérkõzés, köülönösen az elsõ félidõ után" - mondta Ribery. "De aztán Pat egy igazi beszédet intézett felénk, ami mindenki számára jó volt."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!