Clev és Danny trófeákat gyûjtene

Bár Tom Cleverley és Danny Welbeck is pályafutása csúcspontjaként írta le a tavalyi bajnoki címet, mindketten igyekeznek, hogy még nagyobb történelmet írjanak a Manchester Uniteddel.


Az akadémiáról felkerült srácok összesen 47 találkozón segítették a Vörös Ördögöket ahhoz, hogy 11 ponttal megnyerjék a bajnoki címet, ami egy olyan teljesítmény, melyet egy dicsõséges felvonulással ünnepeltek meg Manchester utcáin.

És míg az esemény olyan, ami hosszú ideig beég az emlkezetbe, Cleverley már arra koncentrál, hogy idén is övék legyen a trófea. Olyan kihívás ez, melyet mindenki élvezett az AOn Training Complex-ben, ahol az edzések versenyképesebbek, mint valaha.

"Megszerezni az elsõ érmet pályád alatt sokat jelent" - mondta Tom az Inside United legfrissebb számának. "Megkönnyebbülés, hogy megvan az elsõ, de elszánttá tesz, hogy még többet gyújts. Megtapasztalni egy gyõzelni felvonulást olyan, amit újra, újra és újra át akarsz élni."

"Nagyon különleges nap volt, amit soha nem felejtek el, de nem akarom, hogy csak egyszer történjen meg - azt akarom, hogy sokszor legyen ilyen. Megízleltük és még éhesebbek lettünk tõle."

"Minden egyes edzésen látható ez. Nagyon nagy a versengés, rossz hangulatba kerülsz, ha veszítesz az edzésen! Az edzés a legversenyképesebb szintet hozza, ami élénkebbé, élesebbé tesz és segít a javulásban."

 


Welbeck szintén barátja véleményét hangoztatta, kibõvítve annyival, hogy miért eltökéltek a Vörös Ördögök abban, hogy minden egyes versenysorozatban sikereket érjenek el.

"Mindenki egyszerûen csak gyõzni akar, ahogy Tom is mondta" - magyarázta Danny. "Nem számít, milyen helyzetben vagyunk, vagy milyen játékot játszunk, legyen az akár 5 fõs játék edzésen vagy labdabirtoklásos feladat, mindig gyõzni akarsz. Ez mindig is így volt és így is lesz itt."

"Mindenki számára nagyszerû eredmény volt a tavalyi, de ez már a múlt. Már a játékosok, a menedzser és mindenki a klubnál nekigyûrkõzik és megpróbál még nagyobb történelmet írni. Nem élhetsz a múltban, mindig tovább kell lépni és megpróbálni még több trófeát gyújteni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!