Fellaini tökéletesen illik ide

A Manchester United menedzserasszisztense, Steve Round szerint Marouane Fellaini rendelkezik minden olyan fizikális és mentális tulajdonsággal, amelyekkel valami újat hozhat a United középpályájára.


Miután öt évig a Goodison Parkban együtt dolgozott a David Moyes, Steve Round kettõssel, a belga középpályás ismét a két szakemberrel mûködhet együtt, hiszen az átigazolási idõszak utolsó napján a Vörös Ördögökhöz került.

Round pedig biztos abban, hogy a 25 éves játékos készségei és képességei kiegészítik új csapattársait.

"Valódi fizikális jelenlétet ad majd a középpályánknak, némi erõt és gólokat is" - mondta Round az MUTV-nek.

"Olyan játékos, aki rendszeresen képes 10 gól felett termelni és talán olyan, amilyen játékosunk nem volt a középpálya közepén."

Néhány nagyon remek játékosunk van - Michael Carrick hihetetlenül jól passzol, Tom Cleverley egy dolgos, fürge, jó összekötõ, míg Anderson elõre megy, cselez és helyzeteket alakít ki."

"Talán csak arra a kevéske plusz jelenlétre és tekintélyre van szükségünk, amivel a középpályán uralni tudjuk a játékot. Így pedig remekül tudjuk keverni a középpályánkat."

Round szerint a Standard Liege egykori játékosa olyan erõs személyiséggel rendelkezik, amely segíteni fog neki a reflektorfényben.

"Õ egy nagyon erõs személyiség és nagyon hisz önmagában" - tette hozzá Steve. "Nem fogja megfélemlíteni õt, hogy ezen a szinten szerepeljen, mentálisan nagyon kemény."

 


"Amikor egy játékos a Manchester Unitedhez igazol, helyes mentalitással kell rendelkeznie ahhoz, hogy életben maradjon. Nem elég, hogy idõnként jó legyél, minden nap, minden egyes percben jónak kell lenned."

"Ryan Giggs mondta, hogy nem elég az, hogy jó vagy edzésen, minden egyes lépésed során jónak kell lenned. Nem idõnként, hanem mindig! Marouane felemelkedik ezen, imádni fogja ezt a kihívást."

"Kiérdemelte és megkapta a jogot, hogy itt legyen. Játékosként minden egyes évben fejlõdött odáig, ahova most került a menedzser, a stáb és a stáb érzése alapján, akik szerint megérdemelte a lehetõséget, hogy ezen a szinten teljesítsen."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!