Moyes óvatos Rooney ügyében

David Moyes pozitív hireket hozott Wayne Rooney-ról, de nem fedte fel, mikor játszhat a csatár.


A Vörös Ördögök 10-ese a Liverpool elleni találkozó elõtt szenvedett csúnya fejsérülést és kihagyta a legutóbbi bajnoki mellett a Moldova és Ukrajna elleni válogatott találkozókat is.

Nyilvánvalóan a United óvatosan szeretne eljárni a sérülés természete miatt.

"Fizikálisan nagyszerû formában van, de a homloka közepén van a vágás, ahol vékony a bõr és felhasadhat az" - magyarázta Moyes. "Eltávolították a varratokat és jól bekötözték. Épp csak sikerült megnézzük, milyen erõnléti állapotban van."

 


Eközben Wilfried Zaha mindenkinél jobban szeretne a Crystal Palace ellen pályára lépni, már csak azért is, hiszen korábbi csapatáról van szó.

"Elégedettek vagyunk Wilfrieddel" - folytatta a fõnök. "Igen remeknek tûnt az utóbbi napokban, mióta visszatért. Volt pár meccse az angol U21-es válogatottal és az egyik legígéretesebb játékos."

"Mert a régi klubja ellen játszunk, az nem változtat semmit a véleményemen, de remélhetõleg folytatja, amit eddig tett és amikor úgy gondoljuk, hogy készen áll, be fogjuk tenni a csapatba."

Moyes véleménye szerint a feljutott csapat valós tesztet jelent majd a Vörös Ördögök számára holnap kora délután.

"Kemény meccs lesz. Több játékost is vettek nyáron, Ian Holloway pedig azon van, hogy minál gyorsabban beépítse õket. Jó eredményt értek el legutóbb [3-1-re legyõzték a Sunderlandet]."

"Sok szempontból elégedett vagyok azzal, ahogyan játszottunk. Szerettem volna több pontot és több gólt, de rengetegszer nagyon jól játszottunk. Remélem, hogy azt a részét tudjuk folytatni."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!