Fellaini: Ez egy álom

Marouane Fellaini az átigazolási idõszak utolsó napján történt klubváltását álomként jellemezte és reméli, sikerül visszafizetnie David Moyes-nak, hogy hitt benne.


A belga középpályás elõször beszélt a médiának átigazolása óta, dicsérte korábbi csapatát, de immár trófeákat akar nyerni a Vörös Ördögökkel.

"Azért jöttem ide, hogy trófeákat nyerjek. Számomra ez egy álom, hogy a világ legnagyobb klubjához csatlakozom. Keményen kell dolgoznom a helyemért, mert sok jó játékos van itt. Meg kell mutatnom a képességeimet, erre fogok összpontosítani mindig. Szeretnék segíteni a csapatnak és mindent megadni. Ismerem a menedzsert és az itteni játékosok minõségét, mindez pedig jó számomra, nagy segítség abban, hogy jól játszam" - mondta Fellaini.

"Bizonyítani fogok a pályán. Vannak, akik nem kedvelik a kvalitásaimat, de nem érdekel. A menedzser, a stáb és az itteni játékosok ismernek engem. A menedzser bizalmat szavazott nekem, amikor az Evertonhoz vitt. Senkit nem ismertem, de õ segített nekem."

A középpályás korábbi munkaadóját is méltatta, miközben megkönnyebülésérõl számolt be amiatt, hogy sikerült az utolsó pillanatban átigazolnia a bajnokhoz.

"Az Evertonnal és az elnökkel nem nagyon beszéltünk az üzletrõl. Olykor azt gondoltam, nincs esély, de végül nagyon boldog voltam, hogy csatlakozhattam a Unitedhez. Beszéltem a menedzserrel, mert nagy lehetõségem volt arra, hogy a világ egyik legnagyobb klubjához igazoljak."

 


"Nyilvánvalóan a United nagy játékosokat akar igazolni, de a legfontosabb dolog az volt számomra, hogy fitt maradjak és kivárjam az átigazolási idõszak végét. Az Everton nagyszerû klub volt számomra, remek csapattársakkal, nagyszerû pillanatokkal. Tisztelem a szurkolóit, de itt volt az idõ, hogy távozzam."

"Az Evertontól ide igazolva magasabb edzésintenzitással találtam szemben magam. Az Everton is nagyszerû klub, ahogyan a United egy nagy csapat, nagy játékosokkal. A különbség az, hogy a United trófeákat nyert." 

A 25 éves belga magabiztos, hogy képes számos poszton is játszani és nagyon várja már a kihívást.

"Védekezõként és támadóként is tudok játszani - bárhogyan, ami segít a csapatnak. A legfontosabb az, hogy megnyerjük a találkozókat."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!