I. ManUtdFanatics.hu szurkolói foci

December 4-én, szombaton tartjuk meg elsõ alkalommal a ManUtdFanatics.hu szurkolói foci rendezvényünket Budapesten. Részletek a hírben!


Korábbi elképzelésünk, illetve szurkolói felvetések megvalósulásaként idén december 4-én, szombaton rendezzük meg az I. ManUtdFanatics.hu szurkolói foci elnevezésû rendezvényünket. 

 

Helyszín1162 Budapest XVI. ker. Csömöri utca 158. Metro Sport
  

A rendezvény 11 órától - 15 óráig biztosít a részvevõknek focizási lehetõséget a fedett, fûtött, mûfüves Metro Sport pályán. 

 

Költségek: Résztvevõnként 1500 forint. A pálya bérleti díja 4 órára 56 ezer forint, így ezért döntöttünk amellett, hogy fejenként 1500 forintot szedünk be, hogy ne a szervezõk nyakán maradjanak a költségek, ha netán kevesebben jönnek el. Természetesen nem kell attól félni, hogy ez a pénz elveszne számotokra, ugyanis, amint összejön a pálybérléséhez szükséges összeg, úgy a maradék pénzbõl ételt (pizza) és italt (ásványvizet) biztosítunk nektek. Reményeink szerint utóbbi variáció fog megvalósulni, és minél többen eljöttök, így igazából nem 1500 forintba fog kerülni nektek a foci.

 

Fizetés a rendezvény indulása elõtt szükséges, ugyanis a pálya bérleti díját elõre ki kell fizetnünk az üzemeltetõnek!

 

Csapatbeosztás: Sokan kérdeztétek, hogy a csapatok milyen alapon lesznek elosztva. Nos, amellett döntöttünk, hogy érkezési sorrendben alakítjuk ki a csapatokat, így egyrészt nem fog idõ elmenni azzal, hogy hosszasan taglaljuk, hogy ki-kivel lesz, másrészt pedig a többség úgyse ismeri egymást, így a választásnak se lenne túl sok értelme. Természetesen akik többen érkeznek együtt, azoknál megoldjuk, hogy egy csapatban legyen, és hozzájuk társítunk még embereket.

 

Részvétel: A részvétel feltétele, hogy a résztvevõ Manchester United szurkoló (mily meglepõ :)) legyen, vagy legalább az az legyen, akivel érkezett. Kérlek titeket, hogy ha lehet minél elõbb érkezzetek meg a helyszínre, hogy az általunk kifizetett idõszakot rendesen ki tudjuk használni, ne azért fizessünk, hogy egyesek elkéssenek, és megakadjon a lebonyolítás.

 

Lebonyolítás: A lebonyolítás erõsen függ attól, hogy hány résztvevõk érkezik a rendezvényre, több forgatókönyvünk is van a különbözõ eshetõségekre, de körmérkõzések, illetve helyosztók várhatóak, hogy beleférjünk az idõbe.

 

Szabályok: A mûfüves pálya miatt megkérnénk mindenkit, hogy ha lehet, ne stoplis cipõvel érkezzen, a mûfûre tökéletes a teremcipõ is, ráadásul sokkal kevésbé sérülésveszélyes is. A négy órás idõtartamra egy pályát béreltünk ki, ezért fokozottan felhívnám mindenki figyelmét, hogy a másik, mellettünk lévõ pályára ne lépjetek majd rá, ugyanis akkor annak a pályának is ki kell fizetni a bérleti díját, amely azokat fogja terhelni, akik megszegik a szabályt. Természetesen törekedni fogunk a fair play szellemiség betartására, nem szurkolói csapatok tornájáról van szó, egy csapatnak szurkolunk, úgyhogy békés, egymás testi épségére vigyázó játék fog folyni a pályán. Aki rendelkezik kapuskesztyûvel, az legyen szives hozza el, még akkor is, ha nem fog, vagy nem akar kapuba állni.

 

Jutalmazás: Az elsõ, gyõztes csapat mindenképpen részesülni fog jutalomban, emellett elképzelhetõ, hogy még a helyezett csapatok is kapnak valamilyen jutalmat, de ez még a pénzügyi helyzetünktõl erõsen függ. A torna legjobb játékosait is szeretnénk majd valamilyen jutalommal díjazni, azonban ez egyelõre a szponzorunkon múlik.

 

Kontakt személy: Lakner Péter (aka. petilak777) a ManUtdFanatics.hu fõszerkesztõje

Ha valakinek problémája akadna akkor: Tel: 0630/530-9620

 

Részvételi szándék jelzése: A ManUtdFanatics.hu fórumában! Aki hoz magával másokat is az a teljes neve mellé írja oda hogy + hány fõvel érkezik elõreláthatólag.

 

  J E L E N T K E Z E K !

 

Megkérnék elõztesen minden résztvevõt, hogy ha tud, hozzon magával labdát, ugyanis egyelõre a szponzorunk nem jelzett vissza, hogy fel tud-e ajánlani labdákat a rendezvényre. Amint ez kiderül, értesíteni fogunk mindenkit, hogy feleslegesen ne cipelje át a fél országon az egész labdagyüjteményt. Ha a szponzorunktól pozitív választ kapunk, a labdákat díjként "értékesítjük"!

 

Kérdéseiteket várjuk ide, illetve a fórum ide vonatkozó topicjába!

 

Üdv. ManUtdFanatics.hu


 


MUF

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!