Carrick a United tûzerejét dicséri

Michael Carrick méltatja Wayne Rooney teljesítményét a Leverkusen elleni Bajnokok Ligája nyitó találkozón és "megközelíthetetlennek" nevezi társát.


Rooney két góllal járult hozzá csapat teljesítményéhez, ami egyben a 200 találat elérését jelentette a csatár számára a Vörös Ördögök színeiben eltöltött évei alatt.

 

Robin van Persie is remek formában játszott, hasonlóan Antonio Valenciához és Rooney két gólja mellett egy-egy találattal hozzájárultak a United 4-2-es gyõzelméhez az Old Traffordon. Carrick pedig nem késlekedett mindhárom társa teljesítményét méltatni a mérkõzést követõen.
 
"Idén valószínûleg Wayne eddigi legjobb teljesítményt láthattuk" - nyilatkozta a középpályás.
 
"Remek formában van, és õ megközelíthetetlen, amikor ilyen. De a többiek is remekül játszottak, mindenki zseniális volt. Antonio óriási volt és gólszerzésben csatlakozott Wayne és Robin mellé. Fantasztikus este volt. Azt hiszem mindhárman fantasztikusan teljesítettek a mérkõzésen."
 
 
Carrick meg van gyõzõdve arról, hogy a csapat a legjobb formájában van a városi riválisok elleni találkozó elõtt.
 
"Nem hiszem, hogy eddig volt rossz játékunk a szezonban. A Swansea ellen jók voltunk, a Chelsea ellen szoros volt, a Liverpool ellen pedig mindig máshogy sikerül, amibõl viszont nem lehet sok mindenre következtetni."
 
"Utóbbi két meccsünket viszon magabiztosan nyertük, sok mindenen javítva és remélhetõleg még jobbak leszünk vasárnap. Az eddigi teljesítményünk biztató, ezt kell még tovább vinnünk és mégjobban csinálnunk a City ellen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!