De Gea: Jó formában vagyunk

David de Gea szerint a Manchester United jó hangulatban utazik a hétközi BL-gyõzelem után a Manchester City elleni vasárnapi összecsapásra.


A Vörös Ördögök lenyûgözõen kezdték az európai sorozatot, Wayne Rooney és Robin van Persie ismét eredményes volt, segítve a csapatot ahhoz, hogy 4-2-re legyõzze a Bayer Leverkusent. Mellettük még Antonio valencia is feliratkozhatott a gólszerzõk közé.

"A gyõzelem megnövelte az önbizalmunkat vasárnapra" - mondta de Gea a ManUtd.com-nak. "Fontos volt, hogy gyõzelemmel kezdjünk; jó rajtot vettünk és három pontot szereztünk, ami nyugalmat ad számunkra."

"Már volt néhány napunk a City elleni meccs felkészülésére, nagyon várjuk már az összecsapást."

David dicsérõ szavakkal illette Rooney-t is, aki duplázott kedden, ezzel elérte a 200 találatot manchesteri színekben, amit rajta kívül eddig csak hárman mondhattak el magukról.

 


"Nem csak gólokat szerzett, olykor hatalmasat játszott, keményen dolgozott, dinamizmust vitt a csapat játékába és igen nagyszerûen teljesített. Nagyon jó, hogy õ és Robin is lövi a gólokat. Fontos számunkra, mert õk kulcsjátokosok, aki idén nagy hatással lehetnek együttes erõvel."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!