Moyes: Döntõ lehet a derbi

David Moyes szerint a United magabiztos hangulatban várja a vasárnapi városi derbit, amely akár befolyásolhatja is a bajnoki címért folyó harcot.


A Vörös Ördögök úgy mennek az Etihadba, hogy két remek gyõzelmet tudhatnak a hátuk mögött - a Crystal Palace és a Bayer Leverkusen ellen - amiken ráadásul mind Robin van Persie, mind Wayne Rooney remek góllövõ formát mutatott.

Ennek tudatában Moyes optimistán néz a City - mely legutóbb gólnélküli döntetlent játszott a Stoke otthonában - elleni derbire. Moyes tisztában van azzal, mit jelent a szurkolóknak egy városi derbi, hiszen szerepelt a Celticben a Rangers ellen, valamint irányította az Evertont a Liverpool ellen.

"Jól játszottunk az utóbbi néhány meccsen és van egy kis önbizalmunk, reméljük ezt megpróbáljuk a vasárnapi meccsen megmutatni" - mondta a skót szakember a mai sajtótájékoztatóján. A világ minden nagyvárosában nagy izgalom övezi a városi rangadókat. Ezek nagyon fontosak a saját szurkoló számára."

"A játékosok számára is fontos, de összességében ez arról szól, mi történik a szezon végéig vezetõ úton és hány pontot szedsz össze. Ezek a pontok akár nagyon fontosak is lehetnek az út szempontjából. Megpróbáljuk elhozni az összes pontot."

 


"Glasgow-ban és Liverpoolban is megtapasztaltam, milyen egy derbi, de ahogyan mondtam, minden nagyvárosban fontosak ezek az összecsapások, bármelyik klubnak is szurkolsz és megértem, mennyire fontos ez a Manchester United szurkolói számára."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!