Moyes örvend a remek formának

David Moyes a vasárnap sorra kerülõ városi derbi elõtt a nagyszerû formában játszó Antonio Valenciát és Wayne Rooney-t dicsérte.


A két játékos remekelt a Bayer Leverkusen felett aratott 4-2-es siker során, ketten együtt három gólt szereztek kedden és gólpasszokkal segítették csapatukat. Valencia - aki visszatért régi, 25-ös mezszámához - beragyogta a jobb szélt a Bajnokok Ligája gyõzelem során.

"Nagyon jól játszott" - mondta a menedzser. "Folyamatosan mondják, meg kellett változtatnunk a mezszámát, mi pedig megtettük! Olykor mentálisan ez rossz hatással lehet egy játékosra."

 "Összességében igen elégedett vagyok vele. Azt mondtam neki ma: 'Rendszeresen 7-8 gólt kellene szerezned egy szezonban.' Rám nézett, kicsit hunyorgott. Remélhetõleg tudja, mire gondolok! Nem tudom, hány gólt szerzett az elõzõ szezonban, talán egyet vagy kettõt [egyet, a West Ham ellen]. Jól kezdett és remélhetõleg közelebb lesz ehhez a célhoz."

 


Rooney szintén kitõnõen játszott a BL-ben és a menedzsert már arról kérdezték, mekkora a valószínûsége annak, hogy a 200 gólos csatár új szerzõdést írhat alá.

"Úgy vélem, csak lépésrõl-lépésre haladunk. Ha tudna szerezni a hétvégén is két gólt, az egy újabb elõrelépés lenne és csak tartania kellene a formáját. Igazán jól játszott és azt várjuk tõle, hogy ezt tartsa fenn. Ha bármi lesz, én majd megkérem, ismét lépjen egy szintet."

"Azt akarom, hogy egyre jobb legyen" - hangsúlyozta David Moyes a mai sajtótájékoztatóján.

"Nagyon keményen edzett és nagyszerû formában volt, mielõtt Thaiföldön megsérült a combhajlítója - ezt elmondtam már, de nem tudom, elhitte-e mindenki. Azt gondoltuk, rendben lesz, de nem így lett."

"Nagyon kemény munkára fogtuk, és azt kell mondanom, el is végezte. Igazán lenyûgözött a kondíciója, valamint a felkészülés során végzett munkája. Most ennek eredményét kapja. Keményen dolgozott és mindenkinek megmutatja, mire képes."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!