Moyes a védelemrõl

David Moyes megmagyarázta, hogy miért is Nemanja Vidicre és Rio Ferdinandra számít a védelem közepén.


Az elmúlt öt mérközésen a régi jóbarátok alkották a védelem tengelyét, utoljára ugyanis Phil Jones játszott Vidic mellett, még a Wigan Athletic elleni Community Shield alkalmával, a Wembleyben.

 
Jonesszal és Rafaellel a sérülésük után hamarosan ismét számolni lehet, ami több opciót jelent majd a védelemben, Moyes viszont úgy gondolja, hogy jó döntést hozott amikor a legtapasztaltabb védõpárost játszatta, annak ellenére, hogy sokan aggódtak a védõk fizikai állapotért, ugyanis Vidic harmincegy, Ferdinand pedig harmincnégy éves.
 
"Ezzel tisztában vagyok" - nyilatkozta Moyes.
 
"Biztos vagyok benne, hogy nekik is lejár majd egyszer az idejük, de egyelõre nem izgulok, hiszen itt van még Jonny Evans, Chris Smalling és Phil Jones is."
 
 
"Úgy éreztem, hogy mivel most vettem át ezt a munkát, fontos, hogy egy kicsit feltudjam venni a tempót. Nem szeretem az a szót, hogy 'rotálás', de fogom cserélgetni a játékosokat."
 
"Már rég eldöntöttem, hogy az erõs kezdés miatt amiben részünk volt a Premier Leagueben, megpróbálom olyan erõsre megcsinálni a védelmet, amennyire csak lehet, utána pedig meglátjuk, hogy mi lesz."
 
"Mind a ketten kitûnõ formában vannak. Riónak és Vidicnek is remek felkészülésben volt részük, most pedig kifejezetten jól érzik magukat."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!