Vidic: Ez borzalmas volt

Nemanja Vidic borzalmasnak jellemezte a City elleni 4-1-es zakó miatti érzést, de azt mondja, a Unitednek fel kell állnia ebbõl a vereségbõl.


A United a szünet elõtt nem sokkal, majd a szünet után szinte azonnal gólt kapott, ez pedig döntõnek bizonyult a Vörös Ördögök játékára nézve.

"Elveszíteni egy derbit borzalmas dolog" - mondta Vidic a Sky Sports-nak. "Még nehezebb, ha ilyen produkció után veszted el a meccset."

"Már 0-4-re álltunk, ami nagyon kemény volt. Soha nem voltunk közel ahhoz, hogy megnyerjük a meccset, de még a döntetlenhez sem. Kiábrándító, de fel kell állnunk ebbõl. Most magunk alatt vagyunk, de holnaptól megpróbálunk pozitívan gondolkozni és megnyerni a következõ meccset, majd túllépni."

 


Erõsebben kezdett a City és a 16. percben Sergio Agüero révén a vezetést is megszerezte. A United csak azután tudta diktálni a tempót, amikor az eredmény már behozhatatlan volt.

"Az elsõ perctõl próbáltak agresszíven játszani. Az elsõ 20 percben többet volt náluk a labda és hátrányba is kerültünk. Az elejétõl fogva nem voltunk meccsben. Ez az, amit meg kell tanulnod és most, a következõ találkozón megpróbálunk nyerni. Ez a legfontosabb és nem engedhetjük meg magunknak, hogy visszanézzünk!"
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!