Nem voltunk elég erõsek

David Moyes szerint csapata ma gyenge teljesítményt produkált a városi derbin, de állítja, hamar túljutnak a mélyponton.


A City megérdemelten gyõzött hazai pályán 4-1-re. A remek kezdésnek hamar látványos eredménye is mutatkozott az Etihad kijelzõjén. Moyes elismeri, hogy nem voltak elég erõsek ahhoz, hogy elbírjanak a magabiztosan kezdõ házigazdákkal.

 

"Nem játszottunk jól" - ismerte el a menedzser.
 
"Jobbak voltak és sokkal erõsebben indítottak, gyorsabbak, pontosabbak voltak, mint mi. Remekül kezdtek és ez rá is nyomta a bélyegét a meccsre. Végig kiválóan összpontosítottak."
 
"A korai gól nagy lökést adott nekik, sajnos mi nem tudtuk felvenni velük a tempót. Az elején nem voltunk képesek túljutni a középpályán. A hazaiak uralták a játékot, nem tudtunk felülkerekedni rajtuk."
 
"De megérdemlik a bizalmat a srácok. Kitartóan harcoltak és keményen dolgoztak az utolsó percekig. Lesz ez még sokkal jobb is. Hosszú a szezon, a végére pedig csak egy rossz emlék lesz ez a meccs. Így fogjuk fel, és kész."
 
 
A Vörös Ördögökre szerdán egy újabb küzdelem vár, a Ligakupában a Liverpoolt fogadják az Old Traffordon és Moyes arra törekszik, hogy mihamarabb egy szép emlékkel felejtesse el a rajongókkal az Etihadban elszenvedett vereséget.
 
"Mindegy, hogy egy derbit vagy bármilyen más meccset játszunk, soha nem akarunk veszíteni. A szurkolók csodálatosak voltak ma a vereség ellenére is. Reméljük szerdán sikerül kárpótolni õket a játékunkkal."
 
"Ha elveszítesz egy meccset, még inkább meg akarod nyerni a következõt. Az biztos, hogy most meg fogunk tenni mindent azért, hogy megnyerjük a következõt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!