Rooney: Javulnunk kell

Wayne Rooney elismeri, hogy javítaniuk kell a városi derbi utáni kiábrándító vereséget követõen.


Sergio Aguero korai góljával dinamikusan indító hazaiak már az elsõ félidõben 2-0-ás elõnnyel vonultak az öltözõbe Yaya Toure jóvoltából. Aztán a második játékrészt is hasonló lendülettel kezdve újból az argentin játékos ért el találatot, majd az 50. percben Samir Nasri góljával már 4-0-ra vezetett a City. Ezen csak a 87. percben Wayne Rooney szabadrúgás góljával sikerült szépíteniük a Vörös Ördögöknek, ami látványos javulást eredményezett a United játékában, de ahogyan a csatár elmondja, ez már túl késõn jött ahhoz, hogy fordítani tudjanak.

 

"A City ellen mindig rossz érzés veszíteni, kis különbséggel is, nemhogy ekkorával. Mindannyian nagyon csalódottak vagyunk."
 
"A második gól a félidõ legvégén jött és sajnos a következõ félidõt is ugyan ott folytatták. Aztán sikerült megállítanunk õket és reméltem, hogy a gól lendületet ad nekünk. Javult is a játékunk, de sajnos már túl késõ volt, hogy változtassunk."
 
"Nagy csapás volt 2-0-al az öltözõbe vonulni, de még úgy éreztük, hogy fordíthatunk. Aztán a következõ két gól után már nyilván tisztában voltunk vele, hogy 4-0-ál már nem valószínû, hogy vissza tudjuk hozni a meccset, de meg akartuk mutatni a szurkolóknak és magunknak, hogy nem adjuk fel bármi legyen is az állás."
 
"Az utolsó húsz percben elég jól játszottunk és bejött néhány akciónk. Kíváncsi lennék, hogy alakult volna az eredmény, ha hamarabb sikerül gólt szereznünk. Talán máshogy, de sajnos túl késõn jött a gól a fordításhoz."
 
 
Bár Rooneyt némiképp vigasztalhatja gólja, de az eredmény sajnos így is kiábrándító a játékos számára. Viszont elmondása szerint a csatár már a következõ találkozóra koncentrál, mely szintén egy nagy meccs lesz a Ligakupában az õsi riválisok ellen.
 
"Örülök, hogy sikerült gól szereznem, de ha nem gyõznünk, akkor semmit sem ér. A megszerezhetõ 3 pont lett volna a legfontosabb, de ehelyett most üres kézzel mehetünk haza. Azonban szerdán a Liverpool ellen játszunk. Készen kell állnunk arra, hogy mindenkivel elfelejtessük ezt a napot."
 
"Mindannyian születtünk valahova, de amikor a kluboddal játszol, akkor az az otthonod. Minden klubnak vannak nagy riválisai és ellenük veszíteni a legfájdalmasabb. De szerencsére a sportban mindig van lehetõséged szépíteni. Szerdán jön a  Liverpool, és mi abban a reményben várjuk õket, hogy a játékunkkal sikerül feledtetni ezt a vereséget."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!