Moyes nem idõzik a derbin történteken

David Moyes szerint a Manchester United nem idõzik azon, ami vasárnap történt, mivel gyorsan érkezik a Liverpool elleni összecsapás.


Bár elismeri, hogy sokkoló volt, ahogy kikapott csapata, a menedzser már a következõ meccre figyel, amelyen ebben a szezonban már másodszor kerül össze a Liverpoollal és célja, hogy megbosszulja az Anfielden, bajnokin elszenvedett 1-0-ás vereséget.

"Nos, az már elment, nem igaz?" - mondta Moyes a vasárnapi meccsrõl."Nem tudok tenni ellene semmit, úgyhogy továbblépünk és készülünk a következõ mérkõzésre."

"Igen, lesokkolt. De amikor olyan régóta vagy menedzser, mint én, mindig jönnek ilyenek. Sokszor volt részem ebben és nem kérdés, hogy rengeteg lesz a jövõben is. Ilyen a foci."

 


"Az a legjobb ilyenkor, hogy ismét játszol. Nem idõzhetsz túl sokat rajta. Várjuk már, hogy elkezdõdjön a következõ mérkõzés és megpróbálunk gyõzni. Még mindig ismerkedem a játékosokkal és esélyt kaptam arra, hogy még jobban megismerjem többüket ezen a héten és meglátjuk, mire képesek."

A tény, hogy a Liverpool látogat az Old Traffordra a Ligakupa 3. fordulójában még nagyobb érdeklõdést vált ki, különösen azért, mert a vendégek támadója, Luis Suarez most játszhat elõször hosszú eltiltása után.

"Mindig nagy meccs egy kupameccs. A Manchester United és a Liverpool találkozása pedig nagy rivalizálást jelent. Ezért igaz lehet az, hogy nagyobb jelentõséggel bír ez, mint ahogy sokan számítanak erre. Fontos találkozó ez számunkra. Szeretnénk minden kupában jól teljesíteni, ez a célunk."

"Suarez visszatérése azt jeleni a Liverpool számára, hogy egy nagyon jó játékost kaptak vissza. Hogy ez megváltoztatná a játék képét? Nem tudom. Nem nagyon figyelek a Liverpoolra, de Luis Suarez igen jó minõséget képvisel."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!