Januzaj: A legjobbnak kell lennem

Adnan Januzaj kapott egy kis ízelítõt a Manchester United elsõ csapatának életébõl és eltökélten harcol az áttörés érdekében.


David Moyes bizalmat szavazott a 18 éves tehetségnek a Community Shield mérkõzésen és a Crystal Palace ellen a bajnokságban. Az utóbbi találkozón egyértelmû jelét adta Januzaj, hogy képes helytállni a United legmagasabb szintjén, az elsõ csapatban is. Izgalmas produkciójával kiérdemelte az új menedzserének dicséretét is.

 
A Vörösök Ördögök holnap a Ligakupa keretein belül fogadják az õsi rivális Liverpoolt az Old Traffordon, melyen hagyományosan szerephez juthatnak a United fiatal tehetségei is. Bár Januzaj óvatosan kezeli a szereplésével kapcsolatos reményeket, de nagyon élvezné, ha lehetõséghez juthatna és játékával lenyûgözhetné menedzserét.
 
"Remekül érzem magam. Volt jó néhány alkalmam a tartalékcsapatban játszani és a túrán is részt vehettem. Kiváló alkalom volt arra, hogy megmutassam, mit tudok."
 
"Hatalmas élmény volt a számomra, ami még keményebb munkára ösztönzött. És most megkaptam az esélyt az edzõtõl az elsõ csapatnál a Wembley-ben és a bajnokságban a Crystal Palace ellen."
 
 
"Ez volt az elsõ Premier League szereplésem a Unitedben és az elsõ az Old Traffordon. Rendkívül különleges érzés volt a számomra. Még sosem játszottam ekkora tömeg elõtt. Amikor szóltak, hogy melegítsek nagyon megdöbbentem, de mentem és megpróbáltam a legjobb tudásom szerint játszani."
 
Miután Januzaj debütált a United elsõ csapatában, étvágya és ambíciói is megnövekedtek. Vajon mit tervez következõ lépésként a 18 éves Adnan karrierjével kapcsolatban? 
 
"Elõször is szeretnék minél többet szerepelni az elsõ csapatban, de tudom, hogy csak akkor érdemelhetem ezt ki, ha a legjobb leszek a posztomon. Ezért nagyon keményen kell dolgozom és mindig a legjobb tudásom szerint teljesítenem."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!