Smalling: Vissza kell vágnunk

Chris Smalling szeretné, hogy a Manchester United gyors választ adjon ma este, miután a labdarúgás egyik legnagyobb csalódását élték meg hétvégén.


A Vörös Ördögök védõje végigjátszotta vasárnap a City elleni, 4-1-es kudarccal végzõdõ meccset és bár lehet, hogy fizikailag jobb lenne egy hosszabb szünet, mentális szempontból sokkal szerencsésebb, hogy csupán rövid idõt kellett várniuk a következõ találkozóra.

"Úgy vélem, jó dolog, hogy nagy meccs jön a Liverpool ellen, megpróbálhatunk visszavágni. Általában jó eredménnyel válaszolunk ilyen esetekben" - mondta Smalling a klub hivatalos honlapjának. "A vasárnapi mérkõzés nagy csalódás volt, talán a legnagyobb, amit eddig átéltem és úgy gondolom, sok játékosnak fáj az a teljesítmény."

A United másik veresége a bajnokságban éppen a mai ellenfél ellen született, ám akkor két hetet kellett várnia a bajnoknak arra, hogy ismét akcióba lendüljön. Akkor a Crystal Palace ellen gyõzelmet szereztek.

 


"Akkor felálltunk [az Anfielden elszenvedett 0-1 után] és bár ez nagyobb csalódást jelentett, esélyünk van arra, hogy 1-2 meccset gyorsan lenyomjunk, erre van szükségünk. Mindent meg kell beszélnünk, ami a pályán történik és nem csak azt, hogy ismét ez nem történik meg."

A Chris Smallinggal készült exkluzív interjú a United Review WBA elleni, hétvégi számában lesz olvasható. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!