Ex-Vörös Ördögök a kupameccsrõl

A MUTV két szakértõje, Andy Ritchie és Mickey Thomas gondolatai és véleménye a szerda esti, Liverpool elleni Ligakupa mérkõzésrõl.


Andy Ritchie: Ez a Unitedrõl szól, nem pedig Suárezrõl

 
"Egy nagy vereség után máris a következõ mérkõzésre kell figyelni, és a Liverpool elleni meccsnél nem nagyon van nagyobb találkozó. A múltban tízbõl kilencszer erõsebben tértünk vissza egy rossz eredmény után, és pozitív reakciót láthattunk."
 
"Ez az amire minden menedzser számít, és David Moyes is egy hasonló reakciót szeretne látni szerda este. Jókor jön ez a mérkõzés - egy top csapattal játszunk, akik nagy riválisaink, és szerintem ez a legjobbat fogja kihozni a játékosokból."
 
"Az a tény, hogy ma valakinek muszály lesz gyõznie, azt jelenti, hogy mindent meg kell tenniük. Ez egy kicsit emelni fogja a versengés szintjét, ami jó dolog. A Suárez faktor nem fogja befolyásolni a Unitedet. A saját dolgunkra kell koncentrálni. Tudjuk, hogy Suárez mit jelent, hiszen õ egy jó játékos, de nekünk is remek játékosaink vannak, és megpróbáljuk a legjobbat kihozni belõlük."
 
"A szurkolóknak is ki kell venniük a részt a meccsekbõl, és most nem csak errõl a találkozóról beszélek. Mindig támogatniuk kell a csapatot. Barátságtalan hellyé kell tennünk az Old Traffordot az ellenfelek számára. Szerintem nem olyan ijesztõ hely az idelátogató csapatok számára, mint amilyen lehetne."
 
 
Mickey Thomas: Zökkenjünk vissza!
 
"Ez mindig is érzelemdús párosítás volt, de most több mindent figyelembe kell venni. Mind a két csapat rossz eredményt ért el legutóbb, és persze ez nem csak az eredményrõl szól, hanem a két csapat közös történelmérõl is."
 
"Érdekes lesz, hogy Moyes, hogyan fogja összeválogatni a csapatot. A fiatalokat fogja használni, vagy az erõre fog támaszkodni? Szerintem egy erõs csapattal kellene kiállnia. Mindig megakarjuk verni a Liverpoolt, de a vasárnapi eredmény után ez még inkább így van. Általában jól reagálunk amikor szükség van erre, és nagyon fontos lenne, hogy visszatérjünk a helyes útra."
 
"Zahát nagyon szeretném akcióban látni. Remek képességei vannak és jó technikája, ráadásul a szurkolókat is izgalomba tudja hozni. Van rá esély, hogy a mérkõzés bizonyos szakaszában fogunk fiatal játékosokat látni, de az a megérzésem, hogy mindkét menedzser biztosra akar menni, és erõs csapatokat fognak kiküldeni a pályára." 
 
"Magabiztos vagyok a mérkõzést illetõen, mert kitûnõ csapattal rendelkezünk. Persze a vasárnapi meccs kiábrándító volt, de a játékosok tudják, hogy ez egy olyan mérkõzés, ami nagy lökést adhat. Egyesek azt fogják mondani, hogy ez csak a Ligakupa, de szerintem a gyõzelem ösztönzõen tudna hatni a következõ pár meccs erejéig."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!