Moyes elégedett a fejlõdéssel

David Moyes elégedett volt azzal, ahogyan a Manchester City elleni vereségre reagált csapata és túljutottak a Liverpoolon a Ligakupa 3. körében.


A Vörös Ördögök megbosszulták az Anfielden elszenvedett vereségüket és 1-0-ra legyõzték a Mersey-partiakat, ezzel továbbjutottak a Capital One Cup 4. fordulójába, ahol a Norwich City-t fogadják majd hazai pályán a következõ hónapban.

Különösen örvendetes volt, hogy olyan játékosok, akik a szezon elsõ pár hetében alig kaptak lehetõséget, képesek voltak hozzátenni a sikerhez, melyet Javier Hernandez 46. percben szerzett találatával ért el a United.

"Nagy meccs volt ez számunkra" - kezdte Moyes. "Néhány hete kikaptunk az Anfielden, legutóbbi hétvégén pedig az Etihadban, úgyhogy szerettük volna ezt helyrehozni. Azt gondolom, ez egy igen jó mérkõzés volt, egy izgalmas mérkõzés a két csapat között."

"Ha megnézed az elsõ összecsapásunkat és a mostanit, mindkét meccs pontrúgás után szerzett góllal dõlt el. Számos változtatást eszközöltem azért, hogy a teljes keretet kihasználjuk és jó volt látni, hogy néhány játékos több játékidõt kap."

"Minden egyes játékos nemzetközi szintû, mind az elsõ csapat tagja, Nincs elsõ keret és tartalék - itt mindenki játszhat a csapatban, úgyhogy egyáltalán nem volt kockázat abban, amilyen játékosokat megkaptam a Unitednél. Néhányuk pedig igazán kivételesen teljesített ma este."

"Csodás hangulat volt ma az Old Traffordon. Számos meccsen voltam már itt elõtte, de ma egyenesen zseniális volt a hangulat. Remek kupameccs volt és a szurkolók nagyszerûek voltak. Elégedett vagyok azzal, hogy megnyertük."

 


Nyilvánvaló, hogy a városi derbin elszenvedett vereség fájó volt a menedzser és stábja részére is, ám meggyõzõdésük, hogy a Vörös Ördögök képesek egy gyõztes sorozatot kezdeni már hétvégén, a West Brom elleni bajnokival.

"Nem frusztráló" - mondta a menedzser a kezdésrõl. "Biztos vagyok abban, hogy kijavítom és fordul a kocka. Semmi kétségem nincs efelõl."

"Fontos volt, hogy megmutattuk, az egész klubnak fájt a vasárnapi eredmény. Nem teljesítettünk a saját szintünkön, de a játékosok remek munkát végeztek és nagyszerû eredményt értünk el, amivel nagyon elégedett vagyok."

"Igen kemény volt a kezdet. Ezt mondtam korábban is, semmi nem változott. Most olyan meccseket kaptunk, amiken megmutathatjuk, tudunk nyerni. Ezt kell tennünk az elkövetkezendõ egy hónapban. Tudjuk, hogy javulnunk kell. Kezdem megismerni õket és egy igen jó csapatot látok, mely tavaly elsõ lett a Premier League-ben, de biztosra kell mennünk abban, hogy javulni akarunk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!