Evans boldog, hogy ismét játszott

Jonny Evans örül annak, hogy elsõ alkalommal játszhatott a szzonban és hozzájárult játékával ahhoz, hogy a Vörös Ördögök a Ligakupa 4. körébe jussanak, legyõzve a Liverpoolt.


A Sky Sports a védõt választotta a meccs emberének, miután hatalmas teljesítményt nyújtott csapatában, mely szrda este 1-0-ra legyõzte a Liverpoolt és bejutott a Ligakupa legjobb 16 csapata közé.

Evans örül, hogy ismét akcióba lendült, de még elégedettebb azzal, amilyen eredményt elért csapata.

"Ez volt az elsõ meccsem kezdõként a szezonban, ráadásul egy kemény meccsen, mert ha megnézzük a támadósorukat, az igen nagy iramra és sok trükkre képes" - mondta Jonny az MUTV-nek. "Tisztában vagy azzal, ha Sturridge és Suarez ellen játszol, soha nem jelent az könnyû estét, de minden egyes pontrúgásnál remekül, csapatként védekeztünk és ez az, ami kell az ilyen mérkõzéseken."

"Jól beástuk magunkat. Talán játszottunk olyan jól, ahogy akartunk, de olyanok ellen, mint a Liverpool, így lehet. Chicharito ragyogó gólt szerzett - hihetlenül mozgott el emberérõl."

"Komolyan vesszük ezt a sorozatot. Pályafutáson korábbi szakszában ez volt az elsõ trófea, amit elnyertem és ez egy olyan, amire büszkék leszünk, ha ismét megnyerünk."

 


Evans soha nem kételkedett abban, hogy a vasárnapi kudarcra ne reagálnának a játékosok.

"Senkinek nem voltak kifogásai a hétvégi meccs után - mindenki úgy gondolta, nem csináltuk azt, amit kellett volna. Nyilván fájdalmas volt ez a szurkolók, a menedzser és a játékosok számára, de ilyenkor a lehetõ leggyorsabban kell váltanod."

"A menedzser több változtatással készült, de ez a szépsége annak, ha bõ a keret. Rotálhat úgy, ahogyan tette ma este és akik játszottak, jól teljesítettek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!