Büttner örül saját és csapata teljesítményének

Alexander Büttner minden egyes percét imádta idei elsõ meccsének, mely során a kezdõben kapott helyet és végül gyõzelmet ünnepelhetett a Liverpool elleni Capital One Cup találkozó után.


A holland jól szerepelt a bal bekk posztján és élvezte a lehetõséget, hogy egy ilyen hangos, éneklõ tömeg elõtt szerepelhetett.

"Jó, hogy ezeken a meccseken játszhatok" - mondta. "Ez egy jó szint és láthatom, hol is vagyok épp. Jó meccs volt és úgy érzem, én is jól játszottam."

Büttner elismerte, a hétvégi vereség után még nagyobb elszántság uralkodott a hazai öltözõben és le akarták gyõzni a Liverpoolt.

 


A Manchester City-tõl elszenvedett ilyen átfogó vereség a klub minden egyes tagjának fájó volt, de táplálta a vágyat bennük, hogy felálljanak a Liverpool ellen.

"Fontos gyõzelem volt. Mindenki gyõzni akart amiatt, amit a legutóbbi meccsen láttunk. Nem volt megfelelõ az eredmény és tudjuk, küzdenünk kell, ha találkozókat akarunk nyerni. Ma azt láthattad, hogy az utolsó másodpercig futottunk. Jól játszottunk ma."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!