Hernandez dicsérete

Javier Hernandez teljesítményét méltatta David Moyes és csapattársai, miután a mexikói csatár gyõztes találatot ért el a Ligakupában a Liverpool elleni mérkõzésen.


Chicharito, aki kezdõként léphetett pályára, könnyûszerrel lerázva magáról Jose Enrique-t a 46. percben, majd Wayne Rooney szögletét követõen parádés góljával továbbjuttatta csapatát a sorozatban.

 

Chicharito szemfülessége kétségtelen bizonyítéka annak, hogy továbbra is értékes tagja a Vörös Ördögök csapatának. Egy kis taktikai átszervezéssel Hernandezt Michael Carrick váltotta a 74. percben, de a mérkõzés végére is a mexikói gólja maradt a gyõzelmet jelentõ találat.
 
"A nálad erõsebb védõt csak gyors elmozgással tudod kijátszani a büntetõterületen belül. Úgy gondolom, ebben Chicharito a legjobb és ezt most is tökéletesen hozta" - magyarázta Moyes. 
 
"Õ egy tipikus középcsatár, aki ha helyzetbe kerül, többnyire gólt is szerez. Bárkit megkérdezel, mindenki azt mondja róla, hogy õ egy igazi ösztönös gólszerzõ. Az egy dolog, hogy milyen ügyesen lerázta Enrique-t, de hogy milyen helyzetbõl volt képes gólt szerezni utána, az valami frenetikus. Mindemellett a legjobb idõben érkezett találat volt."
 
 
Jonny Evans és Alex Büttner is csatlakozott a United tréneréhez Hernandez dicséretében.
 
"Chicharito csodás gólt szerzett" - mondta Evans az MUTV-nek . 
 
"Hihetetlenül mozog a büntetõterületen belül. Neki elég egy fordulatnyi hely és képes bármilyen helyzetben gólt szerezni. Befutásai, elmozdulásai márkajelévé váltak. Mi jól tudjuk mire képes, hisz vele edzünk nap mint nap. Fantasztikus befejezõ, az a fajta srác, aki imád gólt lõni, és ha sikerül neki, az nagyon boldoggá teszi. "
 
Büttnert - aki elsõ alkalommal szerepelt Moyes irányítása alatt - szintén lenyûgözi Hernandez ragadozó orvvadász stílusa.
 
"Chicha mindig jó helyen van" - lelkendezett a holland védõ.
 
"Mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire veszélyes a kapu elõtt. Ahogy levált a védõrõl és utána gólt szerzett, az mesteri volt."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!