Robin és Tom is edzett

Robin van Persie és Tom Cleverley is edzett a szombati, West Bromwich Albion elleni mérkõzés elõtt.


A United menedzsere szerint az elõzõ szezon gólkirálya bevethetõ lesz a holnapi bajnokin azt követõen, hogy ágyék problémák miatt kihagyt a Manchester City és a Liverpool elleni találkozókat. Cleverley a hétközi Ligakupa összecsapást volt kénytelen kihagyni, miután rúgást kapott, ezért Phil Jones és Ryan Giggs kettõse szerepelt a középpálya közepén szerdán.

"Robin valamilyen szinten bevethetõ lesz" - mondta David Moyes a ma délutáni sajtótájékoztatóján. "Ma már edzett , majd meglátjuk pontosan, hol is tart, de ma már edzett."

"Tom szintén edzett ma már egy keveset, nem túl komoly a sérülése. Kicsit kapott a térde edzésen, ami miatt aggódott, de nem volt semmi rossz reakció utána. Ma edzett valamennyit, remélhetõleg nem lesz már messze holnap a felépüléstõl."

 


Moyes még mindig tanulja az Old Traffordon elvégzendõ munkát, de azon dolgozik, hogy a Vörös Ördögök felálljanak a múlt hétvégi vereségbõl és három pontot zsebeljenek be hétvégén.

"Amióta Manchester United menedzserként besétáltam ide, azóta minden egyes héten tanultam az itteni munkát. Az elsõ nap megtanultam valamit, majd azóta is tanulok folyamatosan."

"Úgy vélem, ez jó ideig még nem fog megváltozni. Az a menedzser, aki nem oly régen távozott, az is folyamatosan tanulta ezt a munkát. Én viszonylag új vagyok ebben, úgyhogy még mindig tanulok."

"Ennek része az is, hogy nagy meccseket játszol. Ez a klub mindig hatalmas mérkõzéseket, nagy döntõket játszott. Olyan meccseket, amelyek igazán számítanak. Ezen a héten számítottak a meccsek. Némelyiket jobban meg tudjuk csinálni, mint másikat."

Steve Clarke Albionja elsõ gyõzelmét érte el az idei bajnokságban a hétvégén, amikor a Sunderlandet gyõzte le csapata és majdnem sikerült az Arsenalt kiejteniük a Ligakupából, végül csak büntetõkkel maradtak alul.

"Steve nagyszerû munkát végzett. Tavaly nyolcadik helyen végeztek a Premier League-ben és hosszú ideig ott voltak velünk együtt a top csapatok mögött, mikor még az Everton menedzsere voltam."

"Úgyhogy mióta átvette Roy Hodgsontól a szerepet, nagyon biztos munkát végzett és összességében úgy gondolom, a West Brom egy stabil klub képét adja, mely továbbra is fejlõdik. Több igazolást is csináltak az utolsó napon és biztos vagyok abban, hogy javult a csapatuk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!