Moyes kemény útra számít

David Moyes szerda este erõs csapattal fog kiállni a Shakhtar Donetsk ellen, ugyanis az a Vörös Ördögök célja, hogy a pozitív kezdés után továbbra is jól szerepeljenek a Bajnokok Ligájában.


Még a hónap korábbi szakaszában, a United a Bayer Leverkusen ellen elért lenyûgözõ 4-2-es gyõzelemmel nyitotta meg a szereplését a csoportkörben. Az A csoport következõ megmérettetésére Ukrajnában, a Donbass Arénában fog sor kerülni a számukra a következõ hét folyamán, Moyes pedig erõt próbáló találkozóra számít.

 
"Úgy gondolom, hogy erõs csapattal kell odautaznunk. Kemény lesz Ukrajnába látogatni, ugyanis a Donetsknek nagyon jó rekordja van" - mondta a riportereknek.
 
"Tudom, hogy eladták egy-két játékosukat, de van öt-hat brazíl játékosuk, nem csak ukránok, hanem a világ minden tájáról vannak igazolásaik."
 
 
"A Bayer Leverkusen ellen remekeltünk és alig várom már a szerdát, hogy megnézzük mit is tudunk majd nyújtani."
 
"Azzal, hogy egy pár nagy klub rengeteget tud költeni, sokkal nehezebb lett megnyerni ezt a tornát" - fûzte hozzá a menedzser.
 
"A spanyol klubok, és a rengeteg remek spanyol játékos feltünésével, és a PSG-vel...sokkal nyíltabb a verseny mint jó pár évvel ezelött."
 
"A Manchester United számára is nehezek voltak az elmúlt évek, és a továbbjutás most sincs garantálva. Tavaly a Manchester City számára sem volt garancia arra, hogy továbblépnek. Jól kell játszani és képesnek lenni arra, hogy felvegyük a versenyt, remélhetõleg így majd elõrébb juthatunk."
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!