Moyes: Nem vagyunk elég jók a BL-gyõzelemhez

A Manchester United menedzsere, David Moyes szerint csapata nem rendelkezik annyi klasszis játékossal, hogy megnyerjék idén a Bajnokok Ligáját.


A Vörös Ördögök az elsõ hat fordulóban három bajnokijukat is elbukták a Barclays Premier Leagueben Moyes irányítása alatt, amelyek közül ráadásul legutóbb a West Bromwich Albiont nem sikerült legyõzniük, ráadásul hazai pályán.

 

A bajnoki címvédõ együttes tevékenykedése a nyári átigazolási piacon egyértelmûen vesszõfutásnak nevezhetõ, ugyanis többek között Cesc Fabregas és Leighton Baines megszerzése is kudarcba fulladt számukra, Ander Herrera leigazolásából se lett semmi, Moyes pedig elismerte, hogy kerete talán szûkölködik az igazi klasszisokkal ahhoz, hogy harcban legyenek Európa trónjáért.

 

 

"Ahhoz, hogy megnyerd a Bajnokok Ligáját, szükséged van öt-hat kimagasló képességû, klasszis játékosra" - kezdte Moyes.

 

"Nézzük csak meg a Bayern Münchent, mert õk rendelkeznek velük. Ott van a Barcelona is, akiknek a múltban is megvoltak, és talán a Real Madrid is ide sorolható még. Ezeknek a csapatoknak a szintjén kell lenned ahhoz, hogy esélyed legyen megnyerni a Bajnokok Ligáját. Mi ezzel még nem rendelkezünk, viszont amink van, az tapasztalat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!