Moyes: Jönni fognak az eredmények

David Moyes figyelme most az európai kupaporondra összpontosul, és a mai sajtótájékoztatóján elmondta, jönni fognak az eredmények.


A Vörös Ördögök ma este érkeztek meg Ukrajnába a Shakhtar Donetsk elleni Bajnokok Ligája meccs miatt és a menedzser a mai, újságíróknak adott tájékoztatóján elmondta, hisz játékosaiban.

"Korábbi klubjaimnál, az Evertonnál és a Prestonnál voltam hasonló helyzetekben. Nem változtattam azon, amit tettem. Folytatni fogom ezt és jönni fognak az eredmények, semmi kétségem nincs ebben" - magyarázta a menedzser.

"Mindig így van ez a Manchester Unitednél - mindenki irántuk érdeklõdik. A világ minden részén beszédtémát jelent. Számomra ezért a legnagyobb ez a klub. Nagy megtiszteltetés, hogy a menedzsere lehetek."

 


"Mikor megérkeztünk ide Donyeckbe, rengeteg szurkoló fogadott minket. Nagyszerû dolog ez."

Arra a kérdésre, hogy mit tanult a szombati vereség után csapatáról, Moyes így felelt: "Megismertük a játékosokat. Sokkal jobban megértjük egymást. Sokkal jobban kezdem érezni õket. Egy dolgot tudok róluk. Igazán jó, top játékosok. Ez soha nem fog megváltozni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!