Kanchelskis figyelmeztet

Andrei Kanchelskis, a Vörös Ördögök egykori szélsõje figyelmeztette a Unitedet, a Shakhtar elleni Bajnokok Ligája mérkõzés nem lesz könnyû.


Kanchelskis 1991 és 1995 között 161 alkalommal szerepelt a Unitedben egy olyan idõszakban, mely során 26 évnyi szünet után elsõ bajnoki címét szerezte a klub és 1994-ben hazájában duplázni tudott.

A szárnyaló szélsõ akkoriban a sikerek kulcsa volt és azóta is az egyetlen ukrán, aki a klubban szerepelt.

Kanchelskis - aki jelenleg az orosz bajnokságban szereplõ FC Volga Nizhny Novgorod másodedzõje - továbbra is szemmel követi az ukrán és az angol focit és elmondása szerint David Moyes csapatának ma lesz munkája rendesen.

"Attól tartok, nagyon nehéz lesz ez a Manchester United számára" - mondta Andrei a Manchester Evening News-nak.

"Nagyon-nagyon nehéz mérkõzés lesz, mert a Shakhtarnak sok jó játékosa van és a szurkolók is mögöttük állnak majd, így nagyon nehéz ellenük játszani az otthonukban."

 


Ráadásul amikor tavaly decemberben Donyeckben tudott nyerni a Juventus, 49 meccs után az volt az elsõ olyan, amin hazai pályán kikapott az ukrán bajnok. Azóta is csak három alkalommal szenvedtek vereséget minden sorozatot tekintve.

"A Shakhtar évrõl-évre nagymértékben javult és az elmúlt 10 évben szinte mindent megnyertek Ukrajnában. Fantasztikus volt a város és a szurkolók számára is. Felépítettek egy hatalmas hazai rekordot és mindenkinek nagyon nehéz dolga volt, aki csak oda látogatott."

"Tele van számos brazillal, emiatt nagyon ügyes, technikailag képzett csapatot alkotnak." 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!