Moyes elégedett a ponttal

David Moyes elégedett volt csapata határozott fellépésével a Shakhtar Donetsk elleni 1-1-es döntetlen során egy olyan stadionban, ahova nem gyõzni járnak a csapatok.


Miután Danny Welbeck vezetést szerzett a Vörös Ördögöknek, a menedzser remélte, hogy Nemanja Vidic vezérletével csapata képes lesz mereven ellenállni a nyomásnak, amit egy kapott gól nélkül lehozott meccsel ünnepelhettek volna a Shakhtar ellen. Végül nem így lett, a menedzser azonban büszke csapatára, mondván: "Úgy gondoltam, meg fogjuk akadályozni õket ma abban, hogy gólt szerezzenek, mert igen jól védekeztünk."

"Korán gólt szereztünk és volt néhány egyéb lehetõségünk is. Robin (van Persie) kissé szerencsétlen volt, amiért nem szerezte meg második gólunkat, mert ha sikerült volna betalálnia, könnyedén gyõzhettünk volna."

"Az egy pont nem visz minket tovább most, de tudjuk, hogy a továbbjutáshoz meccseket kell nyernünk. De papíron ez egy nehéz idegenbeli párharcnak látszik, úgyhogy egy jó pontot szereztünk."

A hazai csapat többet birtokolta a labdát, de Moyes úgy érezte, az idõsebb játékosai hathatós közremûködéseivel kulcsszerepet töltöttek be abban, hogy a United képes volt a közelgõ veszélyt elhárítani.

"Tudtam, hogy fontosak lesznek nekem azok a srácok, akik már döntõket, elõdöntõket játszottak. Jól játszottak ma este, jól tették a dolgukat."

 


A menedzser említést tett Ryan Giggs-rõl is, aki 145. alkalommal szerepelt a legrangosabb európai kupasorozatban azzal, hogy a padról beállt ezen a találkozón, így jelenleg õ az, aki mindenki másnál többször játszott ebben a sorozatban.

"Ez fantasztikus volt. Tudta, hogy csereként lép majd pályára, így éri majd el ezt a számot, micsoda eredmény és micsoda játékos!"
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!