Ferguson a csatárokat dicséri

Dimitar Berbatov szerepel az újságok címlapjain, miután szombaton 5 gólt ért el a Blackburn Rovers elleni mérkõzésen, de Sir Alex Ferguson szerint a bolgár csatár mellett Wayne Rooney is kulcsszerepet játszott a támadások eredményességében.


A mérkõzést 7-1 arányban nyerte a Manchester United, ezzel inkább edzõmeccs hangulatot kölcsönözve a találkozónak, mint komoly Premier League mérkõzést.
 

„Berbatov és Rooney mindketten fantasztikusak voltak ma.” – mondta Sir Alex a MUTV-nek.
 

„Folyamatos fenyegetést jelentettek az ellenfél kapujára minden passzukkal és megmozdulásukkal. Mindkettõjük csúcsteljesítményt nyújtott.”
 

 

Hihetetlen, de Berbatov 10 mérkõzésen nem talált be az ellenfelek kapujába a Rovers elõtt, ám a mai mérkõzésen a bolgár csatár 5 gólt is szerzett, ami utoljára 1995-ben sikerült United játékosnak, akkor Andy Cole szórt 5 találatot az Ipswich Town ellen.
 

„Ez fantasztikus eredmény, és még a 6 is meglehetett volna neki, ha bemegy az a fejes a végén. Paul Robinson szépen hárított.”
 

„A csatárok általában nem érzik úgy, hogy jól csinálják a munkájukat, ha nem lõnek gólt.”
 

A 7-1-es eredménnyel a Vörös Ördögök a táblázat élére ugrottak, és beérték a Chelsea csapatát a gólkülönbséget illetõen is.
 

„Az utóbbi idõben csak kerestük a formánkat, nem sikerült eddig elkapnunk a ritmust és a tempót, de ma nagyon jól kijött a lépés, visszatértek a dolgok a régi kerékvágásba.”
 

„Nagyon kellemes mérkõzés volt, különösen azért, mert sok gólt szereztünk és javítottunk a gólarányunkon. Jó teljesítményt nyújtott ma a csapat.” 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!